פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אני מת לשחק בזה ושאני מריץ את קובץ ההפעלה הוא רושם לי את הבעיה הבאהKODKOD לקחתי את בקשתך ברצינות.OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAMVideo: No VideoSetup: Missing version number<?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setupיש ליPIII 933MHZ256 SDRAM GAINWARD GEFORCE 4 4200 128 MB GOLDEN SAMPLE VIVO RETAILDRIVERS: 40.03 אשמח לשמוע פתרונות או הצעות Text יבורכו העונים.
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אם זה UNREAL הראשון, (לא UT), אז לא נורא - לא הפסדת הרבה.הוא חסר עלילה, והגרפיקה שלו נראית כאילו עשו אותה בצייר... :-X
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אה.בכל מקרה, אין לי ניסיון ב-UT החדש.יש לי רק את הדמו שלו וזה עולה מצויין.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר הבעיה היא שקובץ הZIP ההתקנה אחרי שהוא עושה UNZIP הוא רושם את הבעיה הוא לא נותן לי להתקין.
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים הכי טוב זה שבמקום להוריד שוב את הדמו תוריד את המלא אם יש לך אפשרות, המשחק ממש שווה את זה.אם אין לך אפשרות להוריד את המלא תנסה באמת להסיר ולהדין שוב, לרוב זה פותר כל בעיה.סליחה לא להדין שוב, להתקין שובואם הקובץ ZIP לא טוב אז תנסה להוריד ממקור אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.