עבור לתוכן

רוחב פס של ספקיות האינטרנט

Featured Replies

פורסם

רוחב הסרט הכללי הוא רק נתון אחד. צריך לחלק אותו למספר המנויים שאז מקבלים רוחב סרט למנוי וזה הנתון החשוב. את זה הם לא נוטים לפרסם. צריך לזכור שבזק בנלאומי היא גם החברה עם מספר המנויים הגדול ביותר (נדמה לי כ כ-40%, לא בטוח) ולכן היא זקוקה לרוחב סרט כללי גדול יותר.

פורסם

רוחב הסרט הכללי הוא רק נתון אחד. צריך לחלק אותו למספר המנויים שאז מקבלים רוחב סרט למנוי וזה הנתון החשוב. את זה הם לא נוטים לפרסם. צריך לזכור שבזק בנלאומי היא גם החברה עם מספר המנויים הגדול ביותר (נדמה לי כ כ-40%, לא בטוח) ולכן היא זקוקה לרוחב סרט כללי גדול יותר.

דיי תפסיקו לבלבל בין רוחב סרט לרוחב פס!!!

רוחב סרט זה נמדד בMHZ לדוגמא: הכבלים משווקים כ-2 GHZ רוחב סרט שבערך כל ערוץ רגיל לוקח איזה 6,7 MHZ וערוץ רדיו כמה קילו.

עכשיו. רוחב הפס עובר על רוחב הסרט. אבל חוץ מזה אין קשר בין גודל רוחב הסרט לבין גודל רוחב הפס שהספקיות מקבלות ושאנחנו כמשתמשים בייתיים מקבלים.

פורסם

nvidia - איך אתה יכול לאשש זאת?

אני לא מדבר על ניתוקים. מדבר על רוחב פס

כרגע בספקית הנוכחית שלי אני לא עובר בחיים את ה15K הורדה.

והאיטיות בגלישה מטורפת...

והמרכזייה נמצאת שני רחובות לידי. והנתב מוגדר מצויין

אם אתה לא עובר את ה 15KB או שיש לך שם משהו שחוסם אותך או שאין לי מושג מאיפה אתה מוריד קבצים אולי זה שרת באפגניסטן, לא קשור בכלל להגדרות של הראוטר (אלא אם כן חסמת את כל הפורטים כולל פורט 80 ואז אתה בכלל לא יכול לגלוש) אין שום סיבה שלא תמצל את כל רוחב הפס שלך לפחות באתרים מהארץ.

נסה לחבר המודם ישירות למחשב תבדוק מהירות אם המצב דומה או שיש איבודי מידע למודם או שזה משהו אצלך.

פורסם
  • מחבר

לא מודם ולא נעליים! הכל ספק האינטרנט אשם!

אני מבקש מהמנהלים לא למחוק את ההודעה הבאה כי היא אינה עוברת על חוקי הפורום. הנתון הבא הוא ע-ו-ב-ד-ה ונוגע במהירות נטו!

במשך כמה שנים הייתי מחובר לאינטרנט זהב. עד אתמול בחיים לא הצלחתי ממש להוריד בביטורנט וחשבתי גם עד לא מזמן לתומי שזה נורמלי שאני לעולם לא רואה את ההורדה עוברת את ה15K. ברוב המקרים אגב, בכלל לא הייתי מצליח להוריד את הקבצים וגם אם כן אז רק במהירות ממוצעת של 5KB לשנייה וגם זה רק לעיתים. ה15KB שציינתי מקודם זה בכלל במקרים נדירים.

החלפתי היום ספק. לבזק בינלאומי. הייתי בשוק טוטאלי - נקודה! פתאום הורדתי ב100 ואפילו מעל 200 בביטורנט! דבר שבחיים אבל בחיים לא היה.

האינטרנט טס ואני מרוצה. פתאום אני מרגיש מה זה אינטרנט מהיר. ולחשוב שהייתי בין הראשונים שהיה להם ADSL.

כדאי לציין שישנם אתרים שהצלחתי להוריד במירב רוחב הפס שלי עם אינטרנט זהב. אבל מדובר בעיקר באתרים עם שרתים מאוד מהירים. זה מוכיח שהקישור היה בסדר, וסתם האיטיות נבעה מהספק מסיבות כאלה ואחרות.

פורסם

מהנסיון שלי בארץ בכל אזור יש עדיפות לספק אחר, לא יודע למה זה אבל ספקים שונים עובדים עם תשתיות שונות (כבלים או אי די אס אל) באמינות שונ וזה תלוי באזור שלך איזה ספק כדאי לך להשתמש.

וכמובן שזה לוקח להתחבר להתנתק לכמה כדי לבדוק מה הכי כדאי בשבלך.

פורסם
  • מחבר

נתחיל בזה שאם זה המצב אז באמת אוי ואבוי למדינתנו.

א-ב-ל, אני מבטיח לך שבאיזור שלי המצב אינו כזה. אני גר בשיא של המרכז, שכל הספקיות דואגות לחזק אותו. מעבר לכך, גם התשתית של בזק(וליתר בדיוק 2 מרכזיות אפילו) וגם 'התשתית' של אינטרנט זהב נמצאות ממש קרוב אליי. אז אין תירוצים לאף אחד. וגם אם נניח והאיזור שלי היה בעדיפות נמוכה(מה שבכלל בכלל לא סביר), העובדה שהאינטרנט שלי פעל ברבים מהמקרים כמו DIAL UP היא מוגזמת.

אני לא אומר לאנשים מה לבחור, ואני גם לא אומר לאף אחד להתנתק\להתחבר לחברה כזאת או אחרת. ממה שראיתי - כולם רמאים, אבל ככה זה בארץ(ולא רק בארץ).

זה הניסיון האישי שלי, שהוא פשוט בוטה ביותר ועדיין קשה לי להאמין להבדלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים