פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים נציגי השירות של בזק (בינלאומי) טוענים את הדבר הבא:לבזק רוחב פס של 13GBלאינטרנט זהב וברק כ2-3 ג'יגה.לנטויז'ן 6 ג'יגה וכו'.כלומר הם טוענים שלהם רוחב פס משמעותי בהרבה מהאחרים, וכך אין מה לדאוג שהלקוח לא יקבל את רוחב הפס שהוא משלם עליו.רציתי לדעת אם יש דברים בגו או שמדובר בסתם שקר נוסף?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אני לא בטוח שבאמת אפשר לבדוק את הדברים האלה..מעניין יהיה להתקשר לנט'ויזן וכאלה ולשאול כמה יש להם...לדעתי בזק קצת ניפחו וככה כולם יעשו בעצם..
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אתה רציני !!!כול שבוע מתפרסם לפחות פעם אחת על איטיות בשרתים שלהם או אי זמינות של שרתי הדואר הם כמו כול השאר לא טוביםאנחנו מיליון שנות אור מאחורי מדינות אחרות
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר חבל שאין מישהו שמרים את הכפפה ועושה השוואה נורמליתכמות השקרים שספגתי ביומיים האחרונים במאמץ לעבור חברה הוא בלתי ניתן לספירה.בכל מקרה, בזק נורא מתגאים ב'עובדה' הזאת, כך שקצת קשה לי להאמין שהם ישקרו(שכן זה הדבר שהם טוענים ברגע שאתה מתקשר אליהם). מצד שני, יש כל כך הרבה גורמים אחרים שקשורים למהירות הגלישה שזה בכלל לא משנה.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים הם לא משקרים.אגב, אני בבזק בינלאומי[בקו של 5 מגה הורדה וחצי העלאה] ואף פעם לא היו לי ניתוקים/האטות או משהו בסגנון. אולי הבעיה אצלכם? אולי אתם רחוקים מהמרכזיה או משהו?....
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר nvidia - איך אתה יכול לאשש זאת?אני לא מדבר על ניתוקים. מדבר על רוחב פסכרגע בספקית הנוכחית שלי אני לא עובר בחיים את ה15K הורדה.והאיטיות בגלישה מטורפת...והמרכזייה נמצאת שני רחובות לידי. והנתב מוגדר מצויין
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים 15K ?! זה לא הגיוני משהו לא בסדר אצלך אני לא יודע מי הספק שלך אבל אין שום ספק ולו הגרוע ביותר שיתן רק 15K בהורדה משרת
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים לפי מה שהבנתי מעובד של בזק ביזנס, הרוחב פס המוצהר של "בזק בינלאומי" זה משולב לאינטרנט ולשיחות לחו"ל, ואצל חברות אחרות ההקצבה לשיחות לחול הרבה יותר נמוכה, לא התעמקתי בזה יותר מידי, אבל בסופו של דבר רוב הלקוחות מקבלים את המהירות שהם משלמים עליה ולא צריך להתיחס יותר מידי למה היכולות של החברה.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים המצב של התשתיות בארץ צריך להודות אגב לבזק הם מחזיקים את משרד התקשורת בכיס הקטן ולכן ה UPLOAD שלנו לא עולה כדי לא לשבור לה את המונופול הטכנולגיה העונה לשם ADSL היא מיושנת ובהרבה מדינות לא משתמשים בה מה ADSL2או DSLVDSLאפילו הכלבים שהם גם גרועים מאוד ורק מטדרדרים עוד ועוד יותר טובים מבזק
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר אתם גם קצת נסחפים חבר'ה...הייתי בארה"ב, ה'מעצמה העולמית', ונראה שהמצב שם הרבה פחות טוב מאצלנו.הם עדיין עוסקים בקמפיינים של להעביר אנשים מדיאל אפ. וגם שם מדובר בADSL וכבלים למיטב ידיעתי.ADSL יכול להגיע למהיריות נפלאות, בתנאי שהתשתית מתאימה ומנצלים אותה. ומזה אנחנו ממש רחוקים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.