פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר זה יעלה לי כסף להוריד את זה מהפלא,אחרי שכבר העלתי את זה לwap upload?מזה אני הכי פוחד...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים האינטרנט יעלה(לפי kb אלה אם כן יש לך את הדבר הזה שמשלמים 10 ש"ח לחודש ואתה גולש כמה שאתה רוצה).חוץ מזה אני חושב שלא ,אבל עדיף לבדוק...בהתחלה אל תפציץ במשחקים שים אחד\שתים אם קיבלת בחשבון על זה שהורדת משחק אז הלכו כמה שקלים(זה לא יקר) , אם לא קיבלת תמשיך להוריד.לפי דעתי זה לא עולה כסף ויש אתרים שמספקים משחקים חינם(אני חושב שחוקיים).
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים בכיף.אני לא מוצא את האתר שאני השתמשתי בו אבל זה נראה לי גם בסדר אז אתה יכול לנסות:http://gallery.mobile9.com/index.php?act=uploader
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים למה לעזעזל להישתמש באינטרנט בשביל זה?כנס לכרטיס זיכרון->עכשיו לתיקיית mssemc עכשיו לmedia files ושם יש ךף תיקייה בשם others שים שם את המישחקים.ואז בפלאפון במנהל הקבצים, תיכנס לאחרים, ושם תיראה את המשחק. תלחץ על התקן, ויהיה לך את המשחק.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים חחח אם זה כזה פשוט אז סתם דפקתי אותו :-X...אופס.טוב לפחות עכשיו אני יודע שיש דרך פשוטה יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר למה לעזעזל להישתמש באינטרנט בשביל זה?כנס לכרטיס זיכרון->עכשיו לתיקיית mssemc עכשיו לmedia files ושם יש ךף תיקייה בשם others שים שם את המישחקים.ואז בפלאפון במנהל הקבצים, תיכנס לאחרים, ושם תיראה את המשחק. תלחץ על התקן, ויהיה לך את המשחק.תודה יא תותח!
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מאיזה בחינה לתרום?בכל מיקרה, התוכנות שאני משתמש בהם הם: File_Protect.jarתוכנה הנועלת קבצים באמצעות סיסמאunitconverter.jarתוכנה הממירה גדלים מסויימים (נגיד מטר לסמטימטר, וכו')SpruceDraw.jarתוכנת צייר, פשוט מצייריםMatraxBench.jarתוכנת באנצ' לפלאפוןMusicMate.jarנותן לך מטרונום, ופשרות לנגן על גיטרה\קלידיםFaceWarp.jarתוכנה הכוללת תוכנת מצלמה בתוכה, ומאפשרת לעוות תמונות Fartbox.jarתוכנת פלוציםLyricShow.jarתוכנה שמכניסים אליה שירים+קבצי LRC והיא יודעת להציג להציג לך את השיר+המילים של השיר (בעצם תוכנת קריוקי)Chat2u.jarתוכנת צ'אט דרך הBTאם אתה רוצה משהו מהרשימה, תגיד לי בפרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.