פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים יש לי מערכת pantim D 830=3.0לוח ASUS P5LD2זיכרון CEON CL4 533 שתי סטיקים של 533 עובד בdcספק גנרי כרטיס 7900gtעשתי oc למעבד עשתי לו שיפור של 17 אחוז שזה יוצא 3,531 אני בסטוק המעולת שלי די סבירות 53 לא במאמץ אכשיו הבעיה המתח של המעבד כל פעם זז פעם 1.4 פעם 1.3וזאת הבעיה כאילו אני עובד איתו פיתאום הוא מקבל 1.34 וולט ואז המחשב נכבה אני כימעט סגור שזה בגלל הספק ושצריך ליקנות חדש מה אתם אומרים?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אני לא יודע אם הספק זה הבעיה אבל אני יכול להגיד לך שיש לך ספק חרא ומאוד בעייתי במיוחד אם כבר מלאו לו שנתיים...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מין הסתם שאם הספק שלך ג'נרי המתח לא יהיה יציב במיוחד לא בOC...תן עוד מידע על הOC כמו תדר זיכרון וכו...תנסה להריץ תוכנת מאמץ ולראות אם עדיין יש "נפילות"...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר אין לי כוח להריץ תוכנות מאמץ זה חייב ?בישביל מה זה טוב זה עובד טוב מאוד(בינתים)ודרך אגב מה כדאי לי ליקנות קודם ספק או איורור אני חושב ספק מה אתם אומרים
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים לא ניראה שהבעייה בספק-כח , לכל ספק-כח יש סטייה נורמלית במתחים (בתנאי שהחריגה קטנה , כפי שתארת)עדיף להשקיע בהתחלה בקרור
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אין לי הרבה כסף מה אתם ממליצים ליקנות קודם ראשוןכשאתה אומר איוורר אתה מתכוון לקירור למעבד או להוסיף מאוורר במארז?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר זה ששאל:התוככותי קירור למעבדlipa:לכל ספק יש סטייה? נניח libarty 400w עובד במעבד 1.3 זה יכול לעלות ולרדת?זה מה שאתה כתבתה:לא ניראה שהבעייה בספק-כח , לכל ספק-כח יש סטייה נורמלית במתחים (בתנאי שהחריגה קטנה , כפי שתארת)עדיף להשקיע בהתחלה בקרור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.