פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים טוב אז ככה, אני צריכה המלצה לנגן טוב עד 800 ש''ח, חשבתי על ה IAUDIO U3- 2GBאיך הנגן הזה?ואיך הנגן IAUDIO 6 שעולה 999, 4 GB, הוא טוב?ומה הסיפור של הנגן iAudio M5 20GB, למה יוצא שהוא כזה זול עם 20 GB ביחס לנגנים האחרים? ועוד שאלה, מה ההבדל בין זיכרון פלאש, לדיסק קשיח?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים IAUDIO M5 זו מכירת חיסול - מנסים להיפטר מעודפים, וזה מוצר יחסית ישן - לא צבעוני, לא תומך בתמונות, 14 שעות בטריה,בלי רדיו, מעין X5 מיושןזה כמו לקנות IPOD 20GB מהדור הראשון ;Dהשאלה היא אם אתה מתכנן לרוץ עם המכשיר. אם לא, אז אתה יכול לקחת הרד דיסק קטן\גדול (IAUDIO 6\X5 ודומיהם)בעיקרון, U3 נראה מעולה. לי אישית יש G3 ומספיק טוב לדעתי. אז נכון, הוא לא צבעוני כמו הU3 ולא כזה חזק ולא תומך בעברית אבל הוא מעולה חוץ מזההשאלה היא מה אתה מחפש בנגן? נ.ב. - יש לך את הפורום הבא שמסביר בצורה טובה מה כדאי: http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=86393נ.ב.ב - רשום שם שב10\10 יעדכנו אז תשים לב!
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר תודה על התגובה עכשיו,לשימושים, אני לא מתכוון לרוץ עם המכשיר,השימושים בעיקר לבית ספר,לשבת עם חברים באיזה מקום ולהקשיב למוזיקה עם הרמקול שנמכר ב 80..ובזמן נסיעה למשל בטיול שנתי וכל מיני טיולים. הייתי בכיף לוקח את ה X5 רק שזה 1400 ש''ח וזה קצת גדול עליי. אז עכשיו ההתלבטות שלי זה בין IAUDIO 6 ל בין U3, מה ההבדלים ביניהם חוץ מכמות הג'גבייטים?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים בעיקרון U3 הוא פלאש (שתוכל לרוץ איתו) הוא קטן יותר ועמיד יותר, והIAUDIO 6 הוא הרד דיסק קטןעל ההבדלים המדויקים אתה יכול לקרוא באתר של COWON:www.iaudio.comמה התקציב שלך? תכלס זה מה שהכי יקבע מה מתאים לךאגב, אם יש לך אוזניות משלך שווה לך ללכת לבדוק בחנות כמו שאני עשיתי, כי יש סיכוי טוב שחלק מהנגנים יהיו פחות טובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.