פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים האם הוא יותר טוב מהסנסה? אני מחפש נגן פשוט של 4 ג'יגה ויותר, במחיר של בין 800 שקל ל900 שקל פחות או קצת יותר.הוידאו לא חשוב לי, וגם לא התמונות .. מבחינת סאונד איך הוא? ומבחינת הנגן עצמו, אם הוא טוב?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מבחינת סאונד, הוא לא טוב יותר מהסאנסה.בנוסף, הוא מבוסס הארדיסק, שזה חיסרון, זה עושה אותו עדין יותר.ואם אפשר לקבל גם וידאו ותמונות במחיר נמוך, למה לא לקחת?אתה יודע שסאנדיסק לקחו מאפל את ההובלה במכירות בזירת נגני הפלאש?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר אין לי שום דבר נגד זה פשוט חשבתי שאולי יהיה טיפשי להשקיע סתם גם בוידאו וגם בתמונות אם אין לי צורך בזה ואני יכול לקבל נגן טוב יותר, אבל אם הסנסה עדיף בקטע הזה אז סבבה.. תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אתה יודע שסאנדיסק לקחו מאפל את ההובלה במכירות בזירת נגני הפלאש?נחמד מאד לשמוע האמת, מגיע להם לדעתי יש להם נגן וורסאטילי עם יותר פיצ'רים...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים בכלליות, אפל עכשיו במגמת ירידה.ה ZVM היה מכה קשה לאייפוד דור 5, ועכשיו שאפל השיקו את הקו החדש שלהם, קריאטיב מצד שני השיקו את ה Zen V/Plus שקטנים יותר מהנאנו ומציעים יותר בפחות כסף, ואת ה ZVW שעולה רק 300 דולר (ל 30 ג'יגה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.