פורסם 2002 בנובמבר 422 שנים יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE וכשאני מפעיל את המשחק פיפא 2003 הוא מפעיל מסך שחור חושב 10-15 שניות ומפעיל מחדש את המחשב ככה זה קורה לי גם במשחק NEED FOR SPEED כשמחשב עולה מחדש עולה דוח שגיאות ששם הוא רושם שהגורם להפעלה מחדש הוא הדרייבר של הכרטיס מסך ויש לי את הדרייברים האחרונים מה הבעיה
פורסם 2002 בנובמבר 422 שנים זה בדיוק מה שהיה לי לפני שהכרטיס שלי מת (REDEON 8500) אני חושב שהכרטיס כבר עם רגל אחת בעולם הבא :saint:
פורסם 2002 בנובמבר 422 שנים גם יכול להיות שהכרטיס מתחמם כי ההיטסינק לא יושב טוב..יש Shim מסביב למעבד הגרפי, קראתי מספיק ביקורות שאמרו שהיא לפעמים גורמת לחוסר מגע עם הגוף קירור וצריך לשייף אותה..אבל זה בד"כ בכרטיסים של חברות לא מוכרות כמו Sapphire וכדומה..
פורסם 2002 בנובמבר 422 שנים מחבר דבר ראשון אני לא יודע על איזה AGP הכרטיס עובד ואני לא יודע איך לבדוק (אני מקווה שמישהו פה יסיבר לי כולם אומרים דרך הביוס אבל איפה???)דבר שני תודה רבה רבה ל SpiritKnight כי האתר שהוא נתן לי היה שם עדכון דרייבר שסידר לי הכל
פורסם 2002 בנובמבר 422 שנים עצוב שלאנשים שלא יודעים איך לסדר את ה-AGP יש ראדון 9700 פרו... תחפש, תעבור על כל האפשרויות, זה בתוך אחד התתי תפריטים. או שתבדוק אם סנדרה אני מאמין...
פורסם 2002 בנובמבר 422 שנים עצוב שלאנשים שלא יודעים איך לסדר את ה-AGP יש ראדון 9700 פרו... תחפש, תעבור על כל האפשרויות, זה בתוך אחד התתי תפריטים. או שתבדוק אם סנדרה אני מאמין... בשביל זה אנשים כמוך נמצאים כאן כדי להדריכם...
פורסם 2002 בנובמבר 522 שנים עצוב שלאנשים שלא יודעים איך לסדר את ה-AGP יש ראדון 9700 פרו... תחפש, תעבור על כל האפשרויות, זה בתוך אחד התתי תפריטים. או שתבדוק אם סנדרה אני מאמין... אותי יותר מעציב שאנשים שמחפשים עזרה צריכים להתקל בטון מתנשא
פורסם 2002 בנובמבר 722 שנים עדכון הדריברים מסדר את כל הבעיות, אני עדיין מחכה לדריברים רשמיים מATI, בכל מקרה. סוף הדיון?
פורסם 2002 בנובמבר 1322 שנים אתה יכול להביא לי את הכרטיס ואני אתן לך את שלי (Ciruss Logic 2MB),זה בטוח יפתור לך את הבעיה....?! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.