פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים טוב אז ככה יש לי בעיות כשאשר אני משחק במשחקים במחשב.. תקיעות באמצע המשחק ניסיתי לעשות הכל לפרמט להתקין מחדש תמשחק לעדכן דרייברים אך כלום לא עזר אני מקבל באמצע המשחק הודעה כזו. אני לא יודע אם זה קשור לבעיה אבל זה ממש מעצבן כל פעם נתקע לי משחק וממשיך זה מאוד מעצבן מישו יכול לעזור לי??
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מאד מזכיר לי בעייה שקרתה גם לי.תפתח את המחשב (כשהוא כבוי כמובן).תאתר את נרטיס הגראפי.בדוק את כמות האבק על המאוור של הכרטיס.אצלי המטברה כמות גדולה של אבק שגרמה להתחממות המעבד הגראפי ולתקיעת המחשב.כשבחנתי את דו"ח event viewer ראיתי הודעות שמזכירות את ההודעה שאתה מקבל.בכל מקרה, ניקוי המאווררים, לא יכול להזיק.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר באיזה דריברים אתה משתמש לכרטיס מסך שלך 91.47?איך אני בודק?וdorman2שלחתי לך הודעה לפרטיאם תוכל לתת לי כתובת אייסיקיו או מסנג'ר אני אשמח ..
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים תוריד מפה את הדריבר 91.47לפני כן תוריד את התוכנה DriverCleaner 3.3תפעיל אותה ותבחר ב Nvidia ותלחץ על Clean
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר שמע קודם כל יש לי את המחשב הזה כחצי שנה כבר בערך..הגיוני בכלל שבחצי שנה הצטבר כל כך הרבה אבק שגרם לבעיות הללו ..??וWh1t3 עשיתי את מה שאמרת .. והמחשב פועל כאילו לא התקנתי שום דרייברים..אתה בטוח שהם טובים?אני בכלל לא מצליח עכשיו להפעיל תמשחק
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים קודם כול לפני שנמשיך תערוך את ההודעה הקודמת שלך להודעה 1ואז אני ימחוק אחת מהםכי לפי חוקי הפורום הקפצת דיונים היא אסורה!!!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים עכשיו בוא נלך שלב שלב:1.הורדת את התוכנה DriverCleaner בחרת ב Nvidia ועשית Clean?2.הורדת את הדריבר והתקנת אותו מחדש?כשנרשמת לאתר הסכמת לחוקי הפורום נכון?אז למה לעבור עליהם אתה רוצה שאני ייתן לך בכוח אזהרה למה פתחת 2 נושאים אותו הדבר באותו פורום?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר הורדתי דרייבר קלינר בחרתי ניוידיה עשיתי קליןהורדתי תדרייבר התקנתי מחדשוזה מראה כאילו לא התקנתי כלום ..ולא פתחתי באותו פורום 2 נושאים פשוט לא ידעתי אייפה לפרסם את זה אז העבירו את שניהם לפה זה הכלאם אתה מעונין לתת לי אזהרה מי אני שאעצור בעדךעריכה:שמע עכשיו בדקתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשביש פה VGA DRIVERשל nvidiaושאני לוחץ על ההתקנה כתוב שזה של 81.98מה אתה אומר אולי הדרייברים שונים ואני צריך להתקין את זה כי אתה הבאת לי 91.47?זה שונה?ויש לי עוד דרייבר שכתוב עליו661GX/661FX seriessis 661 series chipset support cd rev.98.06ASUS Motherboard ..
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אחרי ה DriverCleaner תעשה Restart ותתקין מההתחלה את הדריברים של הכרטיס מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.