פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני תקוע במשימה שאני הולך לאי קטן כזה מתחיל שם תמשימה ואז באה האישה הזאת ומסיעה אותי חצי דרך לאי של מנדוזה ואז אני צריך להגיע לשם מהים ומפציצים בלי סוף גם על האי יש מלא האלו של ה Black Hand הסוסים האלו וטנקים ומסוקים ומה לא מכל כיוון יורים עליי ואני לא יכול לעשות כלוםםם
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים נראה לי זו המשימה האחרונה.אתה מדבר על הבלונדה שמטיסה אותך במסוק ומפילה אותך לים?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים זה המשימה האחרונה אתה צריך להרוג את מנדוזה או איך שלא קוראים לו אין מה לעשות תנסה הרבה פעמים עד שתצליח ואל תכנס לרכבים כי שאתה נכנס ישר מפוצצים אותך אם אתה רוצה אתה יכול גם לתפוס(עם הרובה HOOK הזה) איזה מסוק ולהגיע לשם .
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר משימה אחרונה ?? מזה איזה משחק קצר 6 גיגה ציפיתי ליותר .. ולא חרשתי על המשחק כול כך !!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים הרבה משחקים של 6 ג''ב מתגלים כקצרים ביותר.ולמרבה האירוניה המשחקים הכי ממכרים הם יותר קטנים מ3.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ברגע שאתה מגיע לאי, רוץ לגבעה המיוערת וחכה שמסוק יופיע מעליך.כשהוא מגיע, תפוס אותו עם הרובה-כבל שלך ותיכנס אליו.איתו טוס לכיוון הארמון שם המשחק ישמר אם אני לא טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.