עבור לתוכן

חילוק ההרד דיסק שלי!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחלק את ההרד דיסק שלי ל-2 מחיצות של NTFS עם איזו תוכנה אתם ממליצים להשתמש??עם FDISK או עם PARTITION MAGIC 7????

וכיצד אני עושה זאת???

פורסם

Fdisk מסובך מדיי בשביל Newbies עדיף Partition Magic 8.

פורסם
  • מחבר

אבל בשביל לעשות זאת דרך ה-PARTITION MAGIC 8 אני צריך להתקין אותה אחרי שאני מתקין WINDOWS נכון??

זה לא מזיק לWINDOWS???

פורסם

בעזרת ה-PARTITION MAGIC אתה יכול לשנות את המחיצות בדיסק הקשיח ללא בעיות וגם בלי לפגוע במערכת ההפעלה או בתוכנות אחרות שמותקנות כך שאין לך מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח במה שאתה אומר??

פשוט אמרו לי ש-FDISK בהרבה יותר אמין !!

אני ממש בדימה וגם אני לא יודע איזה WINDOWS להתקין או 2000 או XP???

מה יותר מהיר ויותר טוב???

פורסם

מנסיון הוא לא פוגע...ו fdisk סתם מסובך

פורסם
  • מחבר

FDISK ממש לא מסובך רק יש לי שאלה אחת איך אני יכול לחלק את ההרד דיסק שלי ל-NTFS ב-FDISK????

פורסם

חשבתי שבשביל FDISK צריך\מומלץ לפרמט.

וחוץ מזה - lioriii היקר,

שאלת עם איזה תוכנה כדאי, וענו לך שעדיף עם PARTITION MAGIC.

אז למה החלטת ללכת פתאום על ה-FDISK?!

אם כבר החלטת מה אתה רוצה לעשות (החלטה טיפשית אבל לא משנה...) אז הת'רד הזה מיותר!

תפתח ת'רד חדש ותשאל בו איך להשתמש ב-FDISK!

וחוץ מזה - מה אתה שואל עכשיו איזה ווינדוס להתקין?! מה הקשר לת'רד??? >:(

אם הייתי מנהל, הת'רד הזה כבר היה ננעל ממזמן. :asthanos:

נ.ב.

גם לך וגם למנהלים - יש לך ריבוי מוגזם של סימני שאלה.

נתקע לך המקש או משהו... :-X

פורסם

אוקי... אחרי שקראתי את כל הודעת החוכמה שלך FatherBoard, הנה תגובתי.

זכותו של פותח הדיון, להביע את דעתו, לשאול מספר שאלות כרצונו ואין אתה תקבע לו באיזה צורה לעשות זאת.

כל זאת כמובן בגבולות החוקים המותרים בפורום.

הדיון הזה בכלל לא מיותר, מה שכן מיותר היא התגובה חסרת הטקט שלך.

זה לא פעם ראשונה, שאתה מגיב בצורה לא מכובדת על משתמש מהפורום (ע"ע תגובך למשתמש שהגיב על דיון שפתחת בקשר לבעיות עם האקספלורר).

אז תדע לפעם הבאה, אם אין לך משהו חיובי להוסיף לדיון, אנא ממך אל תגיב בכלל.

את עבודת הניהול אני כבר אעשה,

תודה.

פורסם

מצטער על התגובה...

היה לי יום רע!

כל הניסים והנפלאות קרו לי ביום אחד, והייתי חייב להוציא את זה על מישהו. (גם המחשב שלי חטף מכות...).

nothing personal. ::)

מצטער אם העלבתי או פגעתי.

נ.ב.

בת'רד שלי עם הבעיות על האקספלורר - אמנם בהתחלה תקפתי את XZIBIT אבל זה היה רק כתגובה

להודעה מעצבנת שהוא כתב ואני מצטט: "שאלה לי אליך: שמת לב שפתחת היום לפחות 5 הודעות שיש לך בעיות במחשב?!".

וחוץ מזה, אני לא נוהג לתקוף אנשים בד"כ.

מכל ה-250 הודעות שלי זאת הראשונה. SORRY.

פורסם

liorii .....בוא ואני אעשה לך סדר בדברים ....

אתה לא יכול להשתמש בfdisk כדי ליצור את המחיצות שאתה רוצה (ntfs ...) מהסיבה הפשוטה שהוא לא תומך בזה ... אלא רק בfat , fat32....

עכשיו .... מה שאני ממליץ לך זה להתקין xp ...(יותר נוח וקל מ2000 ברגע שאתה מתרגל לממשק שהוא קצת שונה) ... מתוך xp או לחילופין 2000 ... שבעצם יש להם כמעט אותם אפליקציות פנימיות ... יש תוכנה\תכונה שנקראת disk manager ....

חפש את זה שם ... ומשם אתה יכול לעשות לדיסק שאתה רוצה לחלק מה שתרצה .... כמה חלקים שתרצה ... בצורה הכי פשוטה והכי נוחה ....

עד היום (ועברתי כמה וכמה הרד דיסקים ) לא מצאתי את הצורך להשתמש בפרטישן מג"יק מהרגע שהיה לי את 2000 ומעלה ...

הוא יעיל לדברים אחרים ... כשנתקעת וקרה לקשיח משהו שווינדוס לא יכול לעשות ... , בשביל הדברים הפשוטים כמו חלוקה למחיצות אני מציע לך להתמקד בכלים שיש בתוך הווינדוס ... הם מצויינים קלים להפעלה ויעילים מאוד ...

טל.

פורסם
  • מחבר

אז למה אנשים אמרו לי להשתמש בפרטישן מגי'ק אם היא לא עוזרת כלל

אני נראה לי אחלק את ההרד דיסק דרך ההתקנה של WINDOWS 2000 וזהו

פורסם

תקרא את מה שאמרתי .. .אני אחדד את זה .... לא אמרתי שפרטישן מג"יק לא עוזרת ... , אמרתי שיהיה לך יותר פשוט וקל לעשות את זה דרך הווינדוס 2000\xp .....

ובכלל ההמלצה שלי לך זה להתקין איקס פי ...

ןכן ... הכי פשוט בשבילך זה יהיה לחלק בהתקנה ....

פורסם
  • מחבר

ובאיזה תוכנה הכי טוב לחלק???

פורסם

אני שמח שהבנת, חבר יקר ;D

אני מעוניין שבפורום הזה תיהיה אווירה של עזרה הדדית עם נימוסים :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים