עבור לתוכן

שרת FTP עובד רק בתוך השרת הפנימית..איך גורמים לו להיות נגיש מהאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

אני מאחורי ראוטר 510 של אלקטל, ו2 מחשבים שמחוברים אליו.

מחשב אחד הוא ווינדוס XP, והשני מריץ OPENBSD ועליו השרת,FTP אנונימי נתמך,הכל מקונפג נכון(עד כמה שאני יודע)

אין לי בעיה להכנס לשרת מתוך המחשב עם הווינדוס, אבל איך אני עושה שהוא יהיה נגיש מהאינטרנט? אם אני עושה

ftp://<inside ip> it works

but ftp://<outside ip> doesnt

כמובן שזה לא עובד גם בתוכנות FTP יעודיות, ולא רק בדפדפן.

אני מניח שהאייפי החיצוני שלי מכוון לראוטר, ועל הראוטר אין שום שרת FTP, ובגלל זה זה לא עובד? איך אני גורם שכשאני מבקש FTP מהאיפי החיצוני זה ינתב למחשב השרת?

תודה אם מישהו עונה

פורסם

נשמע כמו מקרה טיפוסי של פורט ב-פיירוול שצריך לפתוח

ובמקרה שלך הפירוול של מער. ההפעלה אמור להיות מושבת כי אתה אמור להשתמש בזה של הנתב ולבדוק שם את ההגדרות

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שחשבתי על זה,ופתחתי פורט בראוטר (21,לכתובת של השרת) וזה עדיין לא עובד. במקום זאת, זה עדיין מנסה לפתוח FTP על הראוטר(וגם מצליח אם אני משתמש ביוזר\ססמא של הראוטר,אבל הכל ריק).

מה אני עושה :|

פורסם

מעבר לזה כבר לא יכול לעזור הרבה

רק תוודא שאין עוד איזה פיירוול מיותר של מערכ. ההפעלה

ותבדוק על איזה IP מאזין שרת ה- FTP שלך

אני לא מכיר איך זה עובד ב- OPENBSD , זה בטח אפאצ'י

ושפורט 21 לא תפוס ע"י אפליקציה אחרת , (נדיר מאוד)

פורסם

לא הבנתי את זה:

במקום זאת, זה עדיין מנסה לפתוח FTP על הראוטר(וגם מצליח אם אני משתמש ביוזר\ססמא של הראוטר,אבל הכל ריק).
פורסם

אני חושב שהוא מתכוון לכך שעובד לו אם הוא מתחבר ל-ftp עם ה- IP הפנימי שהראוטר מקצה לשרת כמו ה- IP האלו שמתחילים ב- 10

אבל זה לא עוזר לו כי הוא רוצה שגם מכל מחשב אחר באינטרנט העולמי אפשר יהיה להתחבר אליו

פורסם
  • מחבר

^^, גם אבל לא

גם אני לא מבין. נראה שיש איזה שירות FTP על הראוטר עצמו....זה מוזר לגמרי.

אם אני מכניס 10.0.0.138(הכתובת של הראוטר) או את הכתובת IP חיצונית שלי בדפדפן, בתנאים רגילים זה פותח לי את הממשק של הראוטר.

אבל! תוסיף FTP לפני הכתובת...ואתה מקבל את זה

http://img214.imageshack.us/img214/6826/ftplf9.jpg

למה זה שם?

והאיפי החיצוני שלי TIMES OUT עכשיו.

יו, איזה מעצבן זה.

פורסם

זה כבר לא עניין של PORT FORWARDING, זה מה שנקרא (לפחות אצלי בEDIMAX) בשם SPECIAL APPLICATION, או TRIGGER PORT. בקשה לפנייה לפורט 21 אמורה להפנות את המידע לפורט הפנימי. אני לא מכיר את הנתב שלך, אבל אם תתן תמונה של המסך הראשי, שווה להסתכל.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי, אין משהו שקשור לזה בנתב הזה...אולי בגרסאת הפירמוור החדשה יש, אבל אני לא יודע אם אני רוצה לשדרג....

בעסה, אבל נוותר :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים