פורסם 2002 בנובמבר 322 שנים לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי בלוח אם חדש של אסוס (P4T8X)ת מעבד חדש של אינטל (2.8Ghz) זיכרון חדש וכרטיס מסך חדש (ATI RADEON 9700 PRO).אחרי כל ההתקנות אני בא להפעיל את המחשב פעם ראשונה.הביוס עולה ונראה שכל הרכיבים מחוברים נכון והכל עובד כשורה, אבל כשהמערכת מנסה למצוא את מערכת ההפעלה היא לא מוצאת אותה ומחזירה הודעת: System boot failure. Please insert boot diskמה יכולה להיות הבעיה?אני יודע שכל הכבלים מחוברים נכון כי הביוס מזהה אותם בצורה מושלמת.שאר החומרה במחשב: (ספק כוח 300W, צורב של אסוס, די-וי-די של אסוס, טייפ גיבוי של onstream, כרטיס ISDN וכרטיס קול Soundblaster Live! Platinum של קריאטיב)תודה על העזרה
פורסם 2002 בנובמבר 422 שנים לא משנה איזה מערכת הפעלה יש לו....הוא שינה יותר מדי דברים במערכת..אין ברירה אתה באמת צריך התקנה חדשה, ואם תפרמט לפני זה עוד יותר טוברק תשים לב שהכל מגובה
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים מחבר אני רק רוצה לדווח שלא עשיתי את אף אחת מההצעות שלכם ושהצלחתי ע"י כך לשחזר באופן מלא את מערכת ההפעלה (אני מדגיש שנית, ללא פרמוט!)
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים אני רק רוצה לדווח שלא עשיתי את אף אחת מההצעות שלכם ושהצלחתי ע"י כך לשחזר באופן מלא את מערכת ההפעלה (אני מדגיש שנית, ללא פרמוט!)..בגלל שלא עשית אף אחת מההצעות, הצלחת...? ..גם אני רוצה.. לא לעשות כלום ולהצליח... :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.