עבור לתוכן

Isracard.web - הדרך החדשה לקנות דברים ברשת ?

Featured Replies

פורסם

אתה רואה מר מילפורד? אולי באמת כדאי שאני אחזור על זה שוב, אדגיש ואצבע באדום כמו שהצעת. ;)

זה VISA? כן.

ISRACARD? לא.

פורסם

אז למה שלא תעשה פשוט כרטיס אשראי בן-לאומי? האנונימיות לא תעזור לך, כי אתה חייב לספק פרטים עם הכרטיס בעת הזמנה. חוץ מזה חשוב לזכור, חנויות שלא מקבלות PAYPAL יחייבו אותך לעשות הזמנה בטלפון בכדי לבדוק את כרטיס האשראי שלך עם הבנק במקביל לשיחה איתך (זה מה שקרה לי כמה וכמה פעמים).

Anatoli.

המטרה היא לא לשמור על אנונימיות.

המטרה היא הגנה מפני גניבת פרטי אשראי. אם למישהו יש את פרטי האשראי שלך (נניח, אם מסרת אותם באתר שחשבת שהוא אמין, ומסתבר שהוא לא), הוא יכול לעשות איתם הרבה כסף על חשבונך.

פורסם

אז אותו הדבר בדיוק זה פאיפאל, בפאיפאל לא מוסרים פרטי אשראי לשום חנות, בפאיפאל צריך לאשר את התשלום, פאיפאל מבטח את הלקוחות (בישראל לא כל כך, אבל בכללי).

Anatoli.

פורסם

רגע =\ אני לא מבין בזה ממש, אבל לי יש כרטיס צעיר כאילו של הבני 16 בבנק לאומי אני יכול להצטרף לזה ? ומה העמלות לא הבנתי =\

פורסם

גם אם מישהו משיג את פרטי כרטיס האשראי, בד"כ לא נורא. יש ביטוח, ויש מחלקת ביטחון לחברות כרטיסי האשראי.

יש לי כרטיס בינ"ל כבר הרבה שנים, עד לפני חודש מעולם לא היתה בעייה.

לפני חודש מישהו בחו"ל השיג איכשהו את פרטי האשראי שלי, וניסה לחגוג על חשבוני בארה"ב. למרות שזה לא חיוב חריג (אני קונה די הרבה בארה"ב, גם כשאני בארץ), מחלקת הבטחון עלתה על החיוב שלא אני ביצעתי, הרימה אלי טלפון יום אחרי, ויחד ביטלנו את הכרטיס והנפקנו חדש.

לא עלה לי שקל, רק קצת טרחה שהייתי שלושה ימים בלי כרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים