עבור לתוכן

פנטיום 4 מול פנטיום d מול core2- התלבטויות

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1.

השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250).

אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית)

לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d.

הקפיצה הגדולה היא ה core 2.

אז מה אתם אומרים?

לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד?

או לשדרג למעבד פנטיום d?

ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים?

תודה

רביב

פורסם

לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד :xyxthumbs:

פורסם

יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1.

השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250).

אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית)

לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d.

הקפיצה הגדולה היא ה core 2.

אז מה אתם אומרים?

לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד?

או לשדרג למעבד פנטיום d?

ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים?

תודה

רביב

תלוי אם יש לך זכרונות DDR או DDR II , אם הכרטיס מסך שלך מגיע בחיבור AGP 8X או PCI-E 16X , וכאלה , תן בבקשה מפרט טכני

פורסם
  • מחבר

יש לי ddr 2 בנפח 2 ג'יגה, כרטיס pci express

nvidia 6600,פנטיום 4 640,הארד דיסקים sata 2.

תודה רביב

פורסם

תלוי אם יש לך זכרונות DDR או DDR II , אם הכרטיס מסך שלך מגיע בחיבור AGP 8X או PCI-E 16X , וכאלה , תן בבקשה מפרט טכני

רק לפי דגם הלוח הבנתי את כל הנתונים

בקיצר על תיקח פנטיום D ההבדל בינו לפנטיום 4 כמו שלך הוא זה שאצלך נשלחים שתי פקודות למעבד אז הראשונה מתחילה והשניה מיד אחריה בפנטיום D שתי הפקודת מבוצעות בו זמנית

והC2D עושה אותו דבר כמו הפנטיום D רק מהר יותר בסביבות ה40 אחוז שזה הרבה וזה ההבדל בין המעבד שלך ל6300 שהתדר שעון שלו בסך הכל 1.8 גיגהרץ

מקווה שעזרתי בבחירה :xyxthumbs: אם לא אתה מ*** רק C2D :smile1: :smile1:

פורסם

רק לפי דגם הלוח הבנתי את כל הנתונים

בקיצר על תיקח פנטיום D ההבדל בינו לפנטיום 4 כמו שלך הוא זה שאצלך נשלחים שתי פקודות למעבד אז הראשונה מתחילה והשניה מיד אחריה בפנטיום D שתי הפקודת מבוצעות בו זמנית

והC2D עושה אותו דבר כמו הפנטיום D רק מהר יותר בסביבות ה40 אחוז שזה הרבה וזה ההבדל בין המעבד שלך ל6300 שהתדר שעון שלו בסך הכל 1.8 גיגהרץ

מקווה שעזרתי בבחירה :xyxthumbs:

עד הCORE 2 , מהירות השעון של המעבד קבעה את המהירות הסופית שלו , לעומת זאת בCORE 2 , המהירות שעון הונמכה אבל יעילות העיבוד עלתה בצורה קיצונית (אתה מוזמן לקרוא פה איזה טכנולוגיות משולבות בכל מעבד שנושא את התווית CORE 2 , הנה http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/ ) ככה שבכל מחזור שעון המעבד עושה 4 פקודות , וזה עוד לפניי שהכפלנו את זה ב2 בגלל שיש לך שתיי ליבות , ויש עוד אלה מעבדים מדהימים ...

פורסם

התוכנה שאתה עובד איתה תומכת בעיבוד מקבילי?

פורסם

התוכנה שאתה עובד איתה תומכת בעיבוד מקבילי?

סלח לי על הבורות, אך מה הקשר בין עיבוד מקבילי לנושא המדובר?

פורסם

זה פשוט ולא מצריך חשיבה אנליטית

באם מדובר על תוכנה שתומכת בעיבוד מקבילי (מנצלת ריבוי ליבות / SMP או איך שלא תקרא לזה) אין שום סיבה לא לקחת D915/D925 היום עד שהוא יצטרך C2D או מה שלא יהיה עד אז

פורסם
  • מחבר

ליאור תודה רבה על העזרה,

התכנה היא של avs media, דרך אגב תכנה מצוינת וידידותית.

http://www.avsmedia.com/

אני ממליץ בחום.

איך אדע אם היא תומכת ? - לא נראה לי.:-)

רביב

פורסם

יש לה פורום? יש לה עובדים? תשלח אימייל תפתח ת'רד ותשאל

אתה מחפש בעיקרון מידע אם התוכנה מנצלת SMP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים