עבור לתוכן

סימני שאלה במקום כתב רגיל בעיברית.(יש תמונה בפנים)

Featured Replies

פורסם

תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה!

זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו)

תמונה

פורסם

control panel->regional settings->regional setting=hebrew

restart

control panel->regional settings->set as default=hebrew

נושא שעברו עליו יותר מדי פעמים לטעמי.

פורסם
  • מחבר

תודה

פשוט התבלבלתי חשבתי שזה אומר שהברירת מחדל למקלדת

פורסם

אמירם

יש לי בעיה דומה ב אופיס 2000 ב OUTLOOK ואם זו אותה הבעיה אז היא יותר מורכבת ממה שמה שהצעת פותר

כמה שלא נסיתי לשנות ב REGONAL SETTINGS והתקנות מחדש ומה לא, כלום לא עוזר.

ה OUTLOOK עצמו עובד ורוב השדות בעברית חוץ מכמה שמופיעים כסימני שאלה , התופע חוזרת על עצמה בשלושה מחשבים שונים שאני מכיר והחשד שלי הוא שזה נובע מכך שמערכת ההפעלה היא HEBREW ENABLE וה OFFICE הוא HEBREW בכל מיקרה אני רב עם זה כבר למעלה מישנה ללא פתרון

פורסם

זה אותו הדבר בדיוק.

זה כמובן נוגע רק ל 2000 ו XP, ב 9X אין בעיות כאילו.

פורסם

אמירם

יש לי בעיה דומה ב אופיס 2000 ב OUTLOOK ואם זו אותה הבעיה אז היא יותר מורכבת ממה שמה שהצעת פותר

כמה שלא נסיתי לשנות ב REGONAL SETTINGS והתקנות מחדש ומה לא, כלום לא עוזר.

ה OUTLOOK עצמו עובד ורוב השדות בעברית חוץ מכמה שמופיעים כסימני שאלה , התופע חוזרת על עצמה בשלושה מחשבים שונים שאני מכיר והחשד שלי הוא שזה נובע מכך שמערכת ההפעלה היא HEBREW ENABLE וה OFFICE הוא HEBREW בכל מיקרה אני רב עם זה כבר למעלה מישנה ללא פתרון

לפעמים זאת בעייה שקורה בגלל שמסדרים את העברית בווינדוס (בדרך שהוזכרה קודם) רק אחרי שמתקינים את האופיס. בזמן ההתקנה, לא היה עברית מסודרת, והשדות שבהן הבעייה, הותקנו בלי עברית. והבעייה היא שגם אחרי שמסדרים עברית, השדות הוגדרו כבר כסימני שאלה, וכעת אי אפשר לסדר אותן.

אני לא בטוח שאם מתקינים את האופיס עוד פעם, זה יסתדר.

אבל להבא, אחרי שמתקינים ווינדוס, קודם כל לסדר עברית באופן מלא, ורק אח"כ להתקין את כל השאר.

פורסם

טוב אז מה עושים??

הרי צריכה להיות דרך לפתור את זה אני מקווה בלי להתקין WINDOWS מחדש ואו לפחרמט חס וחלילה

????

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל כשלי קרתה הבעייה הזאת, היא הסתדרה רק אחרי פורמט.

אולי בכל זאת יש דרך בלי לפרמט, אבל אני חיפשתי הרבה ולא מצאתי... :-\

פורסם

בצע את מה שרשמתי בהתחלה רק תשנה הכל לאנגלית ותקפיד על הריסטרט.

אחרי זה תחזיר לעיברית (שוב, להקפיד על הריסטרט).

בשני השלבים של הפעולה צריכה לעלות הודעה שאומרת שהקבצים הנחוצים קיימים על ההרדיסק וניתן להשתמש מהם או שאתה מעדיף להעתחק מה CD של וינדוס, בשני המיקרים תקפיד להעתיק אותם מחדש מה CD ולא להשתמש בקיימים.

פורסם

יחש עוד אופציה שעזרה לי ב- XP. הוספתי פונטים נוספים של תמיכה בשפות בין לאומיות (לא עיברית) בהדרות האזוריות. הסימני שאלה נעלמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים