פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים קטר יפה במקרה זה משהו שקצת חקרתי ואפילו מימשתי ב-C++ לפני הרבה זמן... זה נקרא Random Dot Stereogram, או RDS בקיצור. יש קצת פרטים בויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Random-dot_stereogram מאוד בכלליות, הרעיון דומה לכל הפטנטים לראות תלת מימד (כחול אדום, קיטוב ב-IMAX וכו'). מראים לכל עין משהו קצת אחר והמוח מתרגם את זה לתלת מימד. כאן צריך לפזול קצת, כדי שכל עין תראה רצועה אחרת מהתבנית שחוזרת על עצמה ואם עושים נכון את ההבדלים בין הרצועות אפשר לגרום למוח לראות את התמונה כתלת מימדית. אם לא הבנת, זאת לא אשמתך, זה היה מאוד תמציתי. תקרא בויקיפדיה. מקוה שעזרתי במשהו, דני
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים צריך להסתכל כאילו דרך המסך וזה מופיע. אין לי דרך יותר טובה להסביר את זה, אבל ברגע שמתרגלים זה בא בקלות.אם אתה רואה את ההשתקפות של עצמך במסך, תסתכל עליה, זה כמו להסתכל דרך המסך.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים לא רואה שום קטר לא אמורים לראות את זה דרך סטריאוסקופ עם מקור אור חיצוני? :-X (תירוצים תירוצים )
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים הסתכלתי על זה שעה ולא ראיתי כלום אולי אי אפשר לראות בLCD (צריך להאשים מישהו)
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים יש לי בבית ספר שלם של כאלה תמונות. זה ממש מגניב!ד"א, אני עם LCD ואני רואה את הקטר.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים תצמיד את האף לאמצע התמונה ותפזולואז תפסיק ותתרחק לאטככה זה עבד לי... P:זה אשכרה עבדאם מישהו היה מסתכל עלי מהצד היה חושב שאני משוגע
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מישהו מוכן להסביר איך עושים את זה? כי את השיטה הזאת כבר בדקתי: תצמיד את האף לאמצע התמונה ותפזול ואז תפסיק ותתרחק לאט ככה זה עבד לי... P: ואני יודע מה זה להסתכל דרך משהו. :pissed: :pissed: :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.