פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים 1. אני עם ווינדוס XP והאקספלורר כל הזמן עושה הודעות שגיאה ונסגר. זה קורה בעיקר כשאני כותב פה בפורומים הודעה ולוחץ על"שלח". 2. כשמישהו מפרסם פה איזה תמונה ואני עומד עליה עם העכבר, אז המסך מתחיל להבהב פתאום. אמא'לה...מפחיד... תגובות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה...
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים FatherBoarf - שאלה לי אליך: שמתה לב שפתחת היום לפחות 5 הודעות שיש לך בעיות במחשב?! מתי פעם אחרונה עשיתי סריקת וירוסים/פורמט?
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים מחבר ל-XZIBIT היקר,1. זה ההודעה הראשונה שמדווחת על בעיה. כל השאר זה סתם שאלות.2. אני דווקא עושה סריקת וירוסים ושגיאות די הרבה.3. פורמט?! השתגעת??? אני מפחד מהמילה הזאת... (עזבו, רקע אישי...)4. אם יש לך בעיות עם ההודעות שלי אז פשוט תסתום ת'פה ואל תכנס אליהם!!!
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים מחבר רק ניסיתי לעזור יכפוי טובה,ד"א מתי פעם אחרונה עשיתה פורמט :asthanos:לעזור?יש לך דרך מוזרה...פורמט עשיתי (או יותר נכון - עשו לי... [אל תשאלו אפילו]) לפני בערך שלושה שבועות
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים תנסה לעשות Microsoft Update ותראה אולי יש איזה תיקונים, אני נתקעתי עם ווינדוס 98
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים מחבר אין ב-WINDOWS UPDATE כלום.חוץ מזה, גם ל-fire15 יש את אותה בעיה.לך אין את אחת מהבעיות (זאת אם התמונה אולי?)?
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים אני בכלל משתמש ב-mozilla, לא יכול להיות שאין עדכונים, יצאו כבר עדכונים שיהיו ב-SP2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.