פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים יעבדו מעולה על כל כרטיס DX9 ומעלה, אם לא 8.1 לא זוכר מה הספסיפקציות הסופיות של הAERO.DX9 אם אני לא טועה.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים הממשק של וסיטה לא אמור לחיב DX9 אבל בטח יהיו תוכנות מסוימות שיפעלו יותר טוב אם DX10 או שיהיו חיבות תמיכה לפחות חלשה בDX10 (בעתיד היותר רחוק)קחו לדוגמה תוכנת עריכת תלת מימד לא כבדה שתעשה שימוש גם בחלק מהאפקטים של DX10 או דברים דומים חוץ מיזה כרטיס דרג נמוך AGP תומך DX10 יכול להיות מתאים לגימרים תפרנים בכל מיקרה השוק של זה לא אמור להיות גדול שיצאו הרבה כרטיסיםאבל כן מספיק גדול שיצאו כרטיסים בודדים
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים הממשק של וסיטה לא אמור לחיב DX9 אבל בטח יהיו תוכנות מסוימות שיפעלו יותר טוב אם DX10 או שיהיו חיבות תמיכה לפחות חלשה בDX10 (בעתיד היותר רחוק)קחו לדוגמה תוכנת עריכת תלת מימד לא כבדה שתעשה שימוש גם בחלק מהאפקטים של DX10 או דברים דומים חוץ מיזה כרטיס דרג נמוך AGP תומך DX10 יכול להיות מתאים לגימרים תפרנים בכל מיקרה השוק של זה לא אמור להיות גדול שיצאו הרבה כרטיסיםאבל כן מספיק גדול שיצאו כרטיסים בודדים או יותר פשוט , יעשו גרסאות מוחלשות של כרטיסים שמתוכננים לPCI-E 16 , יעשו יצור בכמות קטנה , וואללה , גם ATI וגם Nvidia יצאו בסדר כי הם ריצו את כולם , הרבה רווחים זה לא יעשה אבל יחסיי ציבור אצל כאלה שיש להם או היה להם AGP 8 לא רעים בכלל ...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים נכון ודברים כאלה כל הזמן קוראים בשוק המחשבים וגם בשוקים אחריםליפעמים יש מתאמים וליפעמים עושים מוצרים יחסית זולים לשוק קטן עד היום עדין מיצרים קסטות להקלטה למרות ששוק הקלטות והוידאו הישנים מתים כבר שנים ככה זה כי עדין יש ציבור שצורך את זה לאחי ברכב לדוגמה יש עדין רדיו טיפ מסריח
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים תגידו, נראה לכם שיהיה DX10 בכרטיס PCI?די , זה כבר מוגזם !!!http://hwzone.co.il/news/1160421602/89764/אני חוזר בי מכל מה שאמרתי על AGP 8 ועל הלוויה שלו , אולי בכל זאת יש סיכוי שיצאו כרטיסי DX10 לאפיק החצי יבש הזה ...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים לPCI הישן אין כל כך סיבה ליצר כרטיסי DX10 ביגלל שהשוק הזה כל כך קטן היום ככה שגם אם היו מצליחים ליתגבר על מיכשולים טכנולוגים זה לא היה שווה תפיתוח כי לכל PC נורמלי היום יש או AGP או PCIE ובמיקרה הרע יש כרטיס מסך OB ומחשבים שאין להם אף אחת מהאפשרויות האלה רובם כל כך מיושנים שהכרטיס לא יתן להם כלום או מאט מאוד למרות שזה יכול להיות נחמד מבחינת ניסוים טכנולוגים ולימודים טכנולוגים אבל לא כמוצר לשוק המוני
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים רק לי נראה שהוא אמר את זה בציניות? או שאני הולך להיות מיובש? גם וגם, אבל זו שאלה רטורית כמובן.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים לדעתי צריך לעשות ל - AGP הגוסס "המתת חסד" ולנתק אותו מהצינורות. ועכשיו לעניין, לדעתי כרטיס DX10 ל - AGP יסבול מצוואר בקבוק רציני מאוד מהמעבד (אפילו מהמעבד ה - S478 הכי חזק - ה - P4 NORTHWOOD 3.2 הוא הכי חזק, לא ?) ושאר המערכת ולכן אין שום טעם להוציא אחד כזה. יש לוחות-אם עם AGP בS775 של אינטל וגם ב S939 של AMD. ויש מעבדים הרבה יותר חזקים בשתי התושבות האלה מהמעבד שהזכרת. לאחי הקטן יש AMD 3200 וX800 AGP אני בטוח שהוא ישמח להוסיף DX10 למחשב בלי להחליף לוח-אם
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים כן אבל עד שינצלו טוב תDX10 ה3200 יחשב למאוד מיושן וביגלל זה אני מאמין שיצאו כרטיסים דרג נמוך או במיקרה הטוב בינוני נמוך לAGP
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים בטוח שיצא AGP חזק ל DX10 כי להמון בעלי מחשבים יש לוחות מבוססי אי אם די 939 ו 754 עים מעבדים חזקים מאוד כמו 3400 ב 754 ו 4800 ו FX ואופטרונים עים AGP ציפסט NFORCE 3 ULI ו VIA ויש גם לוחות אינטל סוקט 775 עים AGP תיתפלאו.דן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.