עבור לתוכן

ADSL עובד כמו ISDN ופחות - עצות לספק אינטרנט חלופי ממשתמשי הפורום.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

לאחר שהתייאשתי מספק האינטרנט הנוכחי שלי(אינטרנט זהב), שמתעקשים לטעון בכל פעם שאני מתקשר לתמיכה הטכנית שאני בכלל לא מופיע אצלם כמחובר(למרות שאני יכול לגלוש, אם כי במהירות איטית בצורה מחרידה).

עשיתי השוואה אל מול חבר שמשתמש בנטויז'ן, ונמצא שכשנינו מורידים באותו זמן בביטורנט - בעוד שאצלי ההורדה בכלל לא מתחילה ונשארת על 0.0 לכמה שעות. הוא לאחר 3 דקות כבר הוריד ב80KB לשנייה!

לאחר לילה שלם של 'הורדה', ההורדה הגיעה למהירות מקסימלית של 5.2KB לשנייה! מיותר לציין שהחבר סיים להוריד את הקובץ בשעה. מדובר בקובץ עם כמות משתפים מטורפת שנבחר בכוונה לשם בדיקת המהירות.

כמו כן, מאתרים שבודקים מהירות נמצא שהאינטרנט שלי לא עובר את מהירות הISDN .

כדאי גם לציין את הברור מאליו - כל הפורטים שלהם אני זקוק פתוחים לרווחה וגם וידאתי זאת עם בדיקה מקוונת לנושא.

לכן, אני רוצה להחליף ספק אינטרנט, וכבר מחר בבוקר - משום שאיני יכול לסבול את האיטיות(לא בהורדה ובטח שלא בגלישה). אני מבקש מכם לתת המלצות מתוך ניסיון אישי. אני לא מחפש להתחיל כאן 'מלחמה' או משהו, אלא פשוט לשמוע דעות והצעות. ניסיתי גם לחפש בפורום אף לא מצאתי הודעה מספיק רלוונטית וקונקרטית בנושא.

בברכת שבוע טוב,

גיא.

פורסם

וגם לא תשמע:

חוקי הפורום

6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים