פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים חברה אני נתקעתי ב 12 אחוז למה אף אחד לא עונה?אם מישהו כאן ב 42 אחוז אז מה צריך לעשות כדי להתחיל את האקשן האמיתי?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים במפה לפעמים יש סימונים אדומים - גש אליהם ושם תמצא קרוואן, ממנו אפשר לקבל חיים. אה, תודה רבה ןתגידו, על מה הכי שווה לבזבז את הכסף? ולזה שרוצה אקשין, פשוט תעשה משימות, לא חסר, תסתובב בעיר ותחפש גולגולות ותהרוג שם את חברי הכנופיות, תעשה משימות עם ה-DRIVER שלך וכשאתה מתקדם איתו הרבה, בסוף תוכל לקנות רוצח שכיר ולעשות איתו משימות, ואני מניח שאיתו יהיה הרבה אקשן ;D ( אתה יודע מזה לעשות משימות עם ה-DRIVER, נכון? )
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים יש לי בעיה מוזרה... אני בקושי מצליח להזיז את הדמות בעזרת העכבר... כאילו העכבר לא מתפקד כמעט והשליטה היחידה שעובדת היא דרך המקלדת חוץ מהירי שזה לפחות עובדמישהו נתקל בבעיה הזאת ?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים יש לי בעיה מוזרה... אני בקושי מצליח להזיז את הדמות בעזרת העכבר... כאילו העכבר לא מתפקד כמעט והשליטה היחידה שעובדת היא דרך המקלדת חוץ מהירי שזה לפחות עובדמישהו נתקל בבעיה הזאת ?השליטה בעכבר לא משהו יחסית למשחקים אחרים, תשחק קצת בהגדרות ופשוט נסה להתרגל.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים חברה אני נתקעתי ב 12 אחוז למה אף אחד לא עונה?אם מישהו כאן ב 42 אחוז אז מה צריך לעשות כדי להתחיל את האקשן האמיתי?תגיד איפה אתה בדיוק מה המשימה האחרונה שעשיתה?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים יש לי בעיה מוזרה... אני בקושי מצליח להזיז את הדמות בעזרת העכבר... כאילו העכבר לא מתפקד כמעט והשליטה היחידה שעובדת היא דרך המקלדת חוץ מהירי שזה לפחות עובדמישהו נתקל בבעיה הזאת ?חשבת על להגביר את ה Sensetivity?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני לא מצליח לעשות משימה אחת(שצריך לירות בסנייפר בחבר של ההיא ב U-Gin Shotgun bar זה מעצבן אותי).אולי אני יכול להעלות שמירה ולעבור לי את זה?(אני יודע שזה דפוק וטיפשי אבל ניסיתי ולא הצלחתי אבל המטרה שלי היא לבדוק אם שאר המשחק ככה לא כדי לעבור משימות).
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אתה צריך לירות בבן-אדם עם הכובע הכחול ונראה לי יש לו חולצה סגולה\אפורה. [צריך לחכות עד שהוא יוצא מהנמל]. טוב חברה סיימתי את המשחק אחרי 19 שעות
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים לקנות חנויות ומשימות מעצבנות כמו המשימה שהזכרתי(אגב עברתי את זה אבל זה קשה רצח)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים גימספוט ירדו על המישחק לPS2 http://www.gamespot.com/ps2/action/scarface/review.html?sid=6159624&tag=topslot;action;2ובכללי הדעות מאוד חלוקות על המישחק
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים תגידו נכון יש לי את ה-BALLS האלה AKA "אומץ",אז מה אפשר לעשות אם זה? כי יש לי כבר 600,000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.