עבור לתוכן

Scarface - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

IGN העניקה למשחק ציון מציון של 8.7

http://pc.ign.com/articles/737/737783p1.html

ידוע, הציונים לPS2 ול XBOX גם 8.7, מה שהופך את המשחק למשחק טוב מאוד כי רוב ה"חיקויים" של GTA לא רוב, אלה כולם נכשלים ומקבלים ציונים נמוכים, מלבד Scarface ו סיינטס ראו(משחק אקסבוקס 360)מה שהופך אותם למשחקים טובים מאוד, אם לא היה את GTA שני המשחקים האלה היו מקבלים ציונים יותר גבוהים.

• תגובות 158
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

GTA מסובב את כל המשחקים שיוצאים בגאנר שלו על האצבע הקטנה, המהפכה שעשה GTA לגאנר הזה משפיע על הצלחתו כל כל משחק שיוצא

פורסם

GTA מסובב את כל המשחקים שיוצאים בגאנר שלו על האצבע הקטנה, המהפכה שעשה GTA לגאנר הזה משפיע על הצלחתו כל כל משחק שיוצא

לדעתי Saint's Row יותר טוב מכל GTA שקיים היום , בגראפיקה,פיזיקה , מציאותיות, בקשר לעלילה אני לא יודע.

אבל אני דיי בטוח ש GTA4 יקח את Saint's Row אבל כרגע בז'אנר של GTA סיינטס ראו יותר טוב.

פורסם

First SquadוAnyboy גם אני שיחקתי וזה לא ברמה של GTA אם כבר אז הוא יותר טוב מGF זה שכתבתי לא נראה לי זה לא אומר שלא שחקתי

Anyboy

שחקתה ב Saint's Row לפני שאתה מדבר? אני שחקתי אצל חבר כמה פעמים זה משחק חזק אבל אין בו את החופשיות כמו בGTA אבל בכללי אי אפשר להגיד שזה לוקח את GTA בגלל הגרפיקה בכללי זה לא מה שכל כך חשוב GTA הסידרה הכי טובה שאני אוהב ואני רק אומר את דעתי אני לא רוצה להתחיל מריבה או משהו .

פורסם

First SquadוAnyboy גם אני שיחקתי וזה לא ברמה של GTA אם כבר אז הוא יותר טוב מGF זה שכתבתי לא נראה לי זה לא אומר שלא שחקתי

Anyboy

שחקתה ב Saint's Row לפני שאתה מדבר? אני שחקתי אצל חבר כמה פעמים זה משחק חזק אבל אין בו את החופשיות כמו בGTA אבל בכללי אי אפשר להגיד שזה לוקח את GTA בגלל הגרפיקה בכללי זה לא מה שכל כך חשוב GTA הסידרה הכי טובה שאני אוהב ואני רק אומר את דעתי אני לא רוצה להתחיל מריבה או משהו .

כן שיחקתי בו יש לי אותו על האקסבוקס 360.

הגיוני שאין בו חופשיות רבה כמו בGTA כי לא קל לעשות משחק אם גראפיקה כמו של סיינטס ראו ומקום ענק כמו של GTA .

טוב אם שיחקת בScarface אז מה המשימה הלפני אחרונה? מה המשימה השנייה? מה שמו של השחקן הראשי? על מה עלילה?

פורסם

בדיוק בגלל זה GTA יותר טוב , כשמשקיעים יותר במשחקיות מגרפיקה מקבלים משחק יותר טוב

פורסם

בדיוק בגלל זה GTA יותר טוב , כשמשקיעים יותר במשחקיות מגרפיקה מקבלים משחק יותר טוב

אבל בSaints Row השקיעו גם בזה וגם בזה.

פורסם

אבל ב GTA יותר

פורסם

בראיונות אפשר ללמוד הרבה דברים שאי אפשר ללמוד בטריילרים!

לפי מה שהבנתי המשחק נראה הרבה יותר טוב מ-GTA, כי זה לא שאתה רק מעלה את הכבוד ואת הכסף והכול כמו ב-SA, אלא יש לך במטרה בזה וזה על מנת לנקום בסוזה, ואתה באמת עושה משהו עם הכוח והכסף ואתה צריך את זה בשביל להתקדם, וזה מה שימנע מזה להיות משעמם בניגוד ל-SA, שאולי היה לזה מלא דברים מגניבים ומציאותיים, אבל לא היה לכל הדברים האלה מטרה בכלל, וזה כמו סתם להסתובב ברחובות ולהרוג אנשים.

מה שגם אהבתי במשחק חוץ מהקטע שיש מטרה וסיבה להגדיל את הכוח והכסף זה המוסיקה, זה ממש כמו בסרט, ואני מת עליה ( למרות שהיא מיושנת )

בקיצור, הסרט ענק!!! והמשחק גם נראה גדול, אבל לפני הכול צריך באמת לשחק ורק אז לשפוט ;)

פורסם

כרגע אני בתהליך רכישת המשחק, עוד שעתיים הוא אצלי.

פורסם

לפותח הת'רד למה אתה פותח עוד נושא על המשחק אם כבר פתחתי?

AtR שים לב תודה.

בקשר למשחק מצאתי פרט מעניין:

155 משימות

25 משימות שקשורות לסרט

אפשר להזמין מכונית שתבוא אליך

פורסם

פאק, נראה ארוך!!!

וכמה משימות היו ב-GTA SA?

פורסם

לפותח הת'רד למה אתה פותח עוד נושא על המשחק אם כבר פתחתי?

AtR שים לב תודה.

בקשר למשחק מצאתי פרט מעניין:

155 משימות

25 משימות שקשורות לסרט

אפשר להזמין מכונית שתבוא אליך

התרד שפתחת לא התקדם מי יודע מה לכן תמשיכו את הדיון על המשחק בתרד הזה.

פורסם

משחק חזק ! רוצים סוד? VC זה חיקו של הסרט Scarface זה אומר שהמשחק Scarface מתעלה על VC.

פורסם

טוב AtR.

בכל אופן בטוח ההשראה ל VC הוא מ Scarface

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים