עבור לתוכן

כל מי שמחכה ל DX10 שיקרא את זה

Featured Replies

פורסם

לפי בנצ'ים שאני ראיתי מדובר בירידה של 40-50% בביצועים!

הם מדברים על 10-15 אחוז של ירידה בגלל שולחן העבודה, הבנצ'ים שאתה רואה הם בגלל שהדריברים לא משהו.

פורסם

ולפי GAMESPOT CRYSIS יוצא בQ4 2006 ליפני ויסטה אז כניראה זה יעבוד עם XP

לפי GS הוא יוצא בQ1 2007..

פורסם

הם כנראה עידכנו את זה לא מזמן כי לפני שבוע הם עשו על זה כתבה ובסוף אמרו שהמשחק יוצא בQ4 2006

פורסם

בכל מקרה CRYSIS לא יהיה חייב ויסטה, יעבוד גם על XP רק פחות טוב קצת.

פורסם

אני לא רואה סיבה למה הדסקטופ לא מרונדר בזמן שאתה משחק הכרטיס מסך לא עובד על פרטים שאתה לא רואה.. זו טכנולוגיה עתיקה מימי קדם למה שזה יפריע לביצועים?

פורסם

אני לא רואה סיבה למה הדסקטופ לא מרונדר בזמן שאתה משחק הכרטיס מסך לא עובד על פרטים שאתה לא רואה.. זו טכנולוגיה עתיקה מימי קדם למה שזה יפריע לביצועים?

אני לא מבין גדול ברינדרור אבל הVista הוא 3D וכול זה נכון?

זה כאילו עוד תוכנה שרצה ברקע ודורשת משאבים הן מהמעבד והן מהכרטיס מסך

פורסם

תכף יוציאו איזה כרטיס ל-PCI, כדי שיריץ את השולחן עבודה 3D של ויסטה, ויוריד מהעומס של המעבד 8)

פורסם

ויעלה כמה ? 3000-3500 ?

צריך לעשות מרד צרכנים נגד מוצצי הכסף האלה, לא לקנות וזהו שימותו

פורסם

ייש אפשרות לבטל את השולחן התלת מיימדי ברור

בכל זאת, אני הרצתי את rc1 זחל פשוט זחל, הרגע סיימתי לצרוב את rc2, אין לי סיבה להישתמש פשוט סתם לראות איך זה

בכל מצב מחשב חדש לקנות בשביל ויסטה?

גם לינוקס וגם אקס פי עובדים יופי על המחשב שלי (וברור שבאקס פי הורדתי את הסקין הכחול המעוך הזה, ביצועים ! תעזבו אותי מיופי)

אקס פי מתישהו יפסיק להיתעדכן לחלוטין, בכל זאת עדיין אוכל להריץ עלוי משחקים, ובשביל משחקים אני כבר אקנה קונסולה ולא מחשב <ובטח שלא קונסולה של מיקרוסופט:)>

פורסם

אני משחק בעיקר בPS2 שקניתי לא מיזמן

ועוד שנה יקנה WII אם הוא יהיה זמין מספיק בארץ ויהיה ... טוב

מחשב למישחקים זה יקר מידי והוסיטה ניראת לי כמו XP אם שיפורים קטנים במערכת ואיזה סקינים נחמדים

אני יקנה מחשב למישחקים רק אחרי שהמחשב הנוכחי לא יהיה שווה יותר תיקון חומרה במיקרה שיתקלקל משהו

או עוד כמה שנים שאני ירגיש צורך לזה ואז גם יחבר תמחשב לטלויזית HD אמיתית שעד אז יהיו זולות ונפוצות

בהתחלה חשבתי ליקנות מחשב לוסיטה אבל אחרי שהבנתי תדרישות ואת זה שאין הרבה מישחקים שאני מרגיש חיב לשחק בהם

ירדתי מהרעיון

והמחשב הנוכחי מספיק לי לכל השטויות האחרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים