פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מיקרוסופט אומרים שויסטה ו DX10 לא יריצו משחקים כל כך טוב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34915
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לא "לא כל כך טוב" אלא 10%-15% לאט יותר מXP בגלל השולחן עבודה התלת מימדי.. מיקרוסופט פשוט בונים את WIN ME 2 בשם שונה..
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לא "לא כל כך טוב" אלא 10%-15% לאט יותר מXP בגלל השולחן עבודה התלת מימדי.. מיקרוסופט פשוט בונים את WIN ME 2 בשם שונה.. מה? מי בכלל צריך את זה? זה מיותר ביותר. -- נישאר עם ה XP שלי... 8)
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים תשאר עם ה xp לא תוכל להריץ משחקים שפועלים על dx10 (כמו Crysis ועוד רבים אחרים)מה הקטע הזה של הירידה בביצועים .. אי אפשר לבטל תתלת מימד הזה , מי צריך את זה כמו שאמרו לפניגרוע מאוד , כרגיל מיקרוסופט דופקת אותנו
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים בתכלס, עד שלא יהיה לי כרטיס DX10, אני לא רואה שום סיבה לעבור לויסטה. וגם אז, אולי בתור מערכת שניה לטובת משחקי DX10 בלבד.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים בתכלס, עד שלא יהיה לי כרטיס DX10, אני לא רואה שום סיבה לעבור לויסטה. וגם אז, אולי בתור מערכת שניה לטובת משחקי DX10 בלבד.אתה אולי לא רואה שום סיבה , אבל הרבה אנשים שירצו לשחק במשחקים שחייבים את ויסטה כדי לרוץ (crysis וכל החברה) רואים סיבה גדולה.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אני לא מבין מה הקשר בין המערכת התלת מימדית לירידה בביצועי משחקים.הרי, כשנמצאים בתוך משחק, כל מה שקשור למערכות התלת מימדית, לא צריך לעניין - כלומר, לא אמורים להתבצע בו חישובים משמעותיים...כנראה, מייקרוסופט "הולכים על בטוח" מבחינת אבטחה, והכל רץ על מעין שכבת ביניים...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים דופקים אותנו קיצר ... לא צריך את כל הויסטה הזה, מיותר לגמרי .. XP מושלםהיו פשוט צריכים לעשות איזה חבילה שתאפשר ל XP להריץ DX10 וזהו , לא windows חדש לגמרי
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אני בטוח מתקין גם xp וגם ויסטה כל משחק שצריך ויסטה אני ישחק בויסטה משחק שלא צריך אותו אני ישחק בxp אבל ככה אינטרנט מוזיקה סרטים בטוח ויסטה.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אה, עד כמה שהבנתי אפשר יהיה לכבות את כל התלת מימד והנצנצים על הדסקטופ, אף אחד לא צריך את זה בכל מקרה...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לפי בנצ'ים שאני ראיתי מדובר בירידה של 40-50% בביצועים! (תעשו חיפוש ותיראו בעצמכם)ולפי GAMESPOT CRYSIS יוצא בQ4 2006 ליפני ויסטה אז כניראה זה יעבוד עם XP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.