פורסם 2006 באוקטובר 718 שנים שלום לכולם.הבעיה שלי היא זאת: יש לי בבית שלושה מחשבים, 2 שיש ביניהם רשת ביתית, ואחד שהחזרתי מהמעונות שלי מהאוניברסיטה הקיץ. אני כבר כמה זמן מנסה לצרף אותו לרשת הביתית אבל אני לא רואה את המחשבים האחרים ברשת שלו ובמחשבים האחרים גם לא רואים אותו.מה שאני עושה זה קליק ימני על המחשב שלי (שהבאתי מהמעונות) -> מאפיינים -> שם המחשב -> network ID -> רשת ביתית (לא עסקית), אחרי זה לוחץ על change name -> ונותן את השם של הרשת הביתית. אבל זה לא מתחבר.מה לעשות!?תודה.עריכה: שכחתי לציין, המחשבים מחוברים לראוטר, זה שהבאתי בכבל רשת, עוד אחד בכבל והשני בנתב אלחוטי.ואני מצטער, לא שמתי לב שיש פורום של רשתות, אז אם ההודעה מתאימה יותר לשם, תעבירו לשם.
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים מחבר אני מצטער על ההקפצה, אני פשוט הייתי רוצה לדעת מה אני לא עושה נכון... ???
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים יש פינגים מהמחשב שלך לראוטר? למחשבים האחרים?מה קורה כשאתה מנסה לגשת לכתובות שלהם ידנית? (start->run-<\\ip adress)
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים מחבר אני מקבל הודעה:the network location cannot be reached. ניסיתי את הטראבלשוטר של העזרה, ושום דבר שם לא עוזר... אני אובד עצות :s05:
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים מחבר הפיירוול רק של ווינדוס, אנטיוירוס קספרסקי 6.הדגם של הראוטר הוא Rotal RTA 1025W.אני לא יודע עד כמה הראוטר קשור, בכל זאת, שני המחשבים האחרים מצליחים לתקשר ביניהם.
פורסם 2006 באוקטובר 2018 שנים אז תנטרל את הFW ותראה האם יש פינגים למחשב הזה וממנו למחשבים האחריםזה דבר ראשון, אחרי זה, הכל שטויות, להפעיל GUEST וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.