עבור לתוכן

NEED FOR SPEED CARBON יוצא !!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בשביל הפרוטוקול , גם אני מטורף על הדרגים של UNDERGROUND , ומאוד אהבתי גם את הDRIFT MODE ,מה שכן , בUNDERGROUND 2 הכיוונון של אופציות במכונית כמו אם אתם מעדיפים תאוצה גבוהה או מהירות סופית גבוהה היה דיי מעצבן , בMOST WANTED סידרו את זה ואתה יכול לעשות את זה אפילו מתוך המכונית וזה כיף , יגאל , אם אתה לא רוצה לשחק , אל תשחק , אף אחד לא יכריח אותך , אבל לפחות תן צ'אנס , ואגב , ללילה יש יתרון נוסף , בלילה הרשף של הניטרוס יותר ממכר ...

בכל מקרה , לא שיחקתי לצערי בPORSCHE UNLEASHED , אבל מהפורשות המגעילות של MOST WANTED , זה קצת הורס תחשק לשחק .

• תגובות 83
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פיזיקה טובה? אנדרגראונד? :lol: :lol: :lol:

אנדרגראונד היה חביב, לא יותר מזה... כנ"ל גם לגבי כל ההמשכים הכושלים של הסידרה הזו.

אף אחד מההמשכים לא מתקרב לאיכות של NFS : Porsche Unleashed - אפילו לא מבחינת פיזיקה.

ב Porsche השקיעו כ"כ בהתנהגות של כל אחד מהרכבים, ברעשי המנוע, במסלולים ועושה רושם שאם מסתכלים על המודלים של הרכבים, הם נראים הרבה יותר טוב מהמודלים של Most Wanted ושאר הדרעק. קיבינימאט, מ 1999 E.A הם לא שיפרו שום דבר, הם רק הרסו.

עצוב לראות שבני הטיפשעשרה של היום גודלים על הזבל הזה, וחיים בסרט שיוכלו לקחת סיבוב עם הג'אסטי של אבא ב 250 קמ"ש בלי לפגוע בקיר.

משחקים כושלים?

משחקים כושלים אלה משחקים שלא מוכרים הרבה ומקבלים ציונים נמוכים. את זה אתה לא יכול להגיד על סידרת NFS .

לא שיפרו כלום ? :lol::screwy: , עצוב לראות שאנשים כמוך חיים בסרט שמשחקים של שנות ה90 יותר טובים ויותר מקוריים מהמשחקים שיש קיום.

פורסם
  • מחבר

משחקים כושלים?

משחקים כושלים אלה משחקים שלא מוכרים הרבה ומקבלים ציונים נמוכים. את זה אתה לא יכול להגיד על סידרת NFS .

לא שיפרו כלום ? :lol::screwy: , עצוב לראות שאנשים כמוך חיים בסרט שמשחקים של שנות ה90 יותר טובים ויותר מקוריים מהמשחקים שיש קיום.

תודה על התגבורת !!!

פורסם

למזלי הרע לא יצא לי לשחק בNFS6 אבל אני בטוח שהפיזקה בNFSU הייתה מצויינת,זה לא הגיוני שהורסים את הפיזיקה של המשחק כשמייצרים כותר חדש בסידרה.

ההפך, מחדשים את המנוע הפיזיקה .

פורסם

למזלי הרע לא יצא לי לשחק בNFS6 אבל אני בטוח שהפיזקה בNFSU הייתה מצויינת,זה לא הגיוני שהורסים את הפיזיקה של המשחק כשמייצרים כותר חדש בסידרה.

צודק

פורסם

porsche unleashed היה מצוין. התחרויות עצמם היו קלות אבל היה שם קטע של "נהג ניסוי". לא ראיתי אף משחק מירוצים שהיה כ"כ מאתגר כמו החלק הזה במשחק. היה ממש קשה, היה מציאותי ואם עברת - היה מאוד מתגמל.

שנאתי את underground2. משחק גרוע. אני יכול גם להבין את האלרגיה שאנשים מפתחים פה לסידרה. זה מתחיל להיות ילדותי מיד.

פורסם

זה בטח יכל להיות משחק טוב יותר(Underground ,MW), אם לא היו דוחפים בכוח את קטעי המעבר המפגרים האלו. קשה לי להבין איזה קהל הם מנסים למשוך עם הבחורה מ-MS. ילדים קטנים? יגידו "איכס" או יעבירו. נוער? ראיתי את החזה שלה? לא נראה לי. מבוגרים? אולי אינפנטילים.

פורסם

משחקים כושלים?

צודק

[ltr]Bitches please.

the 1990 game stunts had better physics than U/U2/MW.

a FWD that power slides, rofl. (it's possible to make a FWD over steer but not on power)

if you think NFS is realistic then you obviously have no license or never took a corner and higher than 30km/h.

try playing NFS 5 Porsche 2000/unlimited, ignore the graphics (which are not *that* bad) and you'll see it's a much better game.

and about the game being good because it sells a lot I have a few words for you: sims, britney spears, *nsync, ninet taybe etc. etc.

you want to try racing? true racing and not that crap where you can complete a lap without even pressing the brakes once, try Live For Speed (the demo is only 140mb) or rFactor, those are hardcore simulation. if you prefer something more arcade, but not total crap, there's NFS 5, TOCA race driver 2, TDU (test drive unlimited; not out yet) which according to the xbox360 demos is semi arcade/semi sim. though you don't have to go that far, basic semi realistic driving physics are available in GTA SA, which are way better than NFS 13-15 how sad is that...[/ltr]

פורסם

משחקים כושלים?

עצוב לראות שאנשים כמוך חיים בסרט שמשחקים של שנות ה90 יותר טובים ויותר מקוריים מהמשחקים שיש קיום.

בדיוק בשביל אנשים כמוך התעשיה הזו קיימת, בשביל להאכיל אותם בזבל.

כמו בתעשיית משחקי המחשב, כך גם בתעשיית המוזיקה - היום לא תמצא אמנים אמיתיים מחזיקים לך במקומות הראשונים במצעדים, אלא "אמנים" כדוגמת בריטני שפריץ ושאר הדרעק הממוסחר שיש ל M.T.V להציע.

פורסם

מי שחובב פיזיקה וראליזים לא משחק בסידרת הNFS (למיניהם)..

בשביל זה יש את הGTR1/2...(חוויה לפנים עם הגה....)..

פורסם

ברור שהפיזיקה בNFS לא גוברת על המשחקים המקצועניים, בגלל זה משחק רחוב, בגלל זה כיף!

פורסם

אני בעיקר שיחקתי ב-NFS בגלל האווירה(וב-NFS:Porsche נוספה לזה גם נהיגה ראליסטית כבונוס). מאז שדחפו לשם שוטרים ונייטרוס, שינו את האווירה - יותר נכון תפסו לה בבייצים ותלשו אותן.

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר שיחקתי ב-NFS בגלל האווירה(וב-NFS:Porsche נוספה לזה גם נהיגה ראליסטית כבונוס). מאז שדחפו לשם שוטרים ונייטרוס, שינו את האווירה - יותר נכון תפסו לה בבייצים ותלשו אותן.

שלא תבינו אותי לא נכון , אני ממש לא מתנגד להעלאת המהירות באיזה 50 קמ"ש בשפריץ אחד של ניטרו , אבל יש בזה משהו לא ריאליסטי , מנוע שמתוכן לעבוד ב80 כוח סוס , לא יכול פתאום לקפוץ לטווחים של 120-140 כ"ס , לא לפחות בלי שזה יזיק למנוע ויקצר את חייו משמעותית , אבל היי , מי רוצה לקנות בNFS מנוע חדש אחריי כל מרוץ , או יותר מזה , בMOST WANTED , להחליף מנוע כשהשוטרים נושכים לך בתחת ?!?! בקיצור יש פעמים שבהם טיפה חוסר ריאליזם זה טוב

לגביי השוטרים , אודה ואתוודה , מזה כיף לנטרל 100 מכוניות משטרה מהטובות בעיר במרדף אחד (למי שלא שיחק בMOST WANTED , הכוונה לIMMOBILIZE )

בהזדמנות זו אני רוצה להתנצל בפניי liorP23 על כל המוניות שהתנגשתי בהן חזיתית , בתקווה שלא הרגתי בטעות חבר שלו ...

פורסם

בדיוק בשביל אנשים כמוך התעשיה הזו קיימת, בשביל להאכיל אותם בזבל.

כמו בתעשיית משחקי המחשב, כך גם בתעשיית המוזיקה - היום לא תמצא אמנים אמיתיים מחזיקים לך במקומות הראשונים במצעדים, אלא "אמנים" כדוגמת בריטני שפריץ ושאר הדרעק הממוסחר שיש ל M.T.V להציע.

ParaTroopers Rulezz!!!1

ובקשר למשחקים ראליסטים, עדיין לא יצא אפילו דמו, אבל תציצו על FROZA MOTORSPORT, נראה מדהים (הן מבחינה פיזיקאלית והן מבחינה חזותית).

פורסם

[ltr]just because they call it realistic doesn't mean it is realistic, they also call NFS realistic... so they do... calling something something its not doesn't cost money.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים