עבור לתוכן

NEED FOR SPEED CARBON יוצא !!!

Featured Replies

פורסם

אהבתי רק את 5 או 6 ממש משחק טוב *היה* :-[

• תגובות 83
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

היי נו חברה תנו צ'אנס למשחק , הוא בטוח לא גרוע כמו כמה מחבילות ההרחבה האחרונות לSIMS 2 , אני בכל אופן בשניה שיוצא לו דמו מוריד , ורואה איך הוא .

פורסם

איפה אפשר להוריד את המשחק הזה?

פורסם

מוסט וואנטד ואנדרגראונד 1 ו2 היו משחקים טובים שנותנים לך בדיוק מה שאתה רוצה... אני לא רואה שום סיבה שקרבון יהיה משחק גרוע... במיוחד עם הפיצ'רים החדשים

פורסם
  • מחבר

מוסט וואנטד ואנדרגראונד 1 ו2 היו משחקים טובים שנותנים לך בדיוק מה שאתה רוצה... אני לא רואה שום סיבה שקרבון יהיה משחק גרוע... במיוחד עם הפיצ'רים החדשים

מחזק , אהבתי מאוד את UNDERGROUND, הבעיה היא שב2 הרסו את הDRAG , חוץ מזה הוא היה מעולה , ובMOST WANTED עוד יותר הרסו את הDRAG שהיה המרוץ הכי טוב בUNDERGROUND, וגם זרקו לפח את הDRIFT שממש אהבתי , חוץ מזה כל הסדרה מעולה וראויה לתארי משחקי השנה שהם קיבלו , אנ ימקווה שCARBON יחזור על המסורת ...

פורסם

מחזק , אהבתי מאוד את UNDERGROUND, הבעיה היא שב2 הרסו את הDRAG , חוץ מזה הוא היה מעולה , ובMOST WANTED עוד יותר הרסו את הDRAG שהיה המרוץ הכי טוב בUNDERGROUND, וגם זרקו לפח את הDRIFT שממש אהבתי , חוץ מזה כל הסדרה מעולה וראויה לתארי משחקי השנה שהם קיבלו , אנ ימקווה שCARBON יחזור על המסורת ...

דריפט קל מידי

לא הרגשתי את הירידה באיכות של הדראג..

קרבון יהיה שולט אני מקווה שהוא יהיה מאוזן לא בלתי אפשרי ושיהיה ארוך אבל לא משעמם..(אני יודע שמאוד קשה לעשות משחק כזה... אבל תמיד אפשר לקוות)

פורסם
  • מחבר

את הDRAG לדעתי כן הרסו כי יש בו יותר מדיי פניות וכאלה זה מעצבן , בכל מקרה , DRIFT באמת היה קצת קל מדיי , אבל המפתחים אמרו שהם עשו מנגנון ניקוד חדש , ומנגנון פיזיקה חדש , אז זה אמור להסתדר , בכל מקרה , גם אני מאוד מקווה שCARBON יהייה טוב כמו 3 הקודמים לו ומעבר

פורסם

את הDRAG לדעתי כן הרסו כי יש בו יותר מדיי פניות וכאלה זה מעצבן , בכל מקרה , DRIFT באמת היה קצת קל מדיי , אבל המפתחים אמרו שהם עשו מנגנון ניקוד חדש , ומנגנון פיזיקה חדש , אז זה אמור להסתדר , בכל מקרה , גם אני מאוד מקווה שCARBON יהייה טוב כמו 3 הקודמים לו ומעבר

האמת אני מאוד שונא DRAG הוא לא מראה יכולת בכלל...

אני גם שונא הקפות זה מאוד גרוע.. הכי טוב זה ספרינט

פורסם

האמת אני מאוד שונא DRAG הוא לא מראה יכולת בכלל...

אני גם שונא הקפות זה מאוד גרוע.. הכי טוב זה ספרינט

לא מסכים איתך אחי...

DRAG זה המרוץ הכי כיף כמעט..

:P

ומאיפה אפשר להוריד את המשחק ?

(אם אפשר )

תודה מראש אדיר..

:yelclap::hi:

פורסם

DRAG ו DRIFT אלה המועדפים עלי..(אולי גם מסלול אבל לא עם 50 סיבובים)...

וטוב שלא רשמת בכותרת שהוא כבר בחנויות.... :kopfpatsch:

פורסם

תמיד אהבתי שהמשחק מתקיים בלילה, זה נותן אווירה של יותר אקסטרים,מרוצים באור יום מתאפיינים במרוצים מקצוענים ולו במרוצים נגד החוק של חובבים!

אכן DRAG וDRIFT אם שני מרוצים טובים ומהנים ביותר!

UNDERGROUND לדעתי הוא הכותר הטוב ביותר בסידרה,הוא הראשון שהתקיים בלילה והכיל פיצרים ואפשריות נרחבות.

הגרפיקה שלו הייתה מצויינת והמנוע הפיזיקה היה משובח.כמו איזה דג כזה טוב..

אני מת לשחק על CARBON יזכיר לי חוויות...

לדעתי שהמולטיפלייר בCARBON יהיה מצויין,ויעלה בכמה רמות מהמולטיפלייר הקודמים.

אם מישהו לא הוריד את סרטון הוידאו,שבו מוסבר בו על המולטיפלייר שיכלול המשחק לא יודע מה מצפה לו.

פורסם

תמיד אהבתי שהמשחק מתקיים בלילה, זה נותן אווירה של יותר אקסטרים,מרוצים באור יום מתאפיינים במרוצים מקצוענים ולו במרוצים נגד החוק של חובבים!

אכן DRAG וDRIFT אם שני מרוצים טובים ומהנים ביותר!

UNDERGROUND לדעתי הוא הכותר הטוב ביותר בסידרה,הוא הראשון שהתקיים בלילה והכיל פיצרים ואפשריות נרחבות.

הגרפיקה שלו הייתה מצויינת והמנוע הפיזיקה היה משובח.כמו איזה דג כזה טוב..

אני מת לשחק על CARBON יזכיר לי חוויות...

לדעתי שהמולטיפלייר בCARBON יהיה מצויין,ויעלה בכמה רמות מהמולטיפלייר הקודמים.

אם מישהו לא הוריד את סרטון הוידאו,שבו מוסבר בו על המולטיפלייר שיכלול המשחק לא יודע מה מצפה לו.

זה גם נכון אבל זה די מעיק שכול המשחק ב"חושך"....

פורסם

פיזיקה טובה? אנדרגראונד? :lol: :lol: :lol:

אנדרגראונד היה חביב, לא יותר מזה... כנ"ל גם לגבי כל ההמשכים הכושלים של הסידרה הזו.

אף אחד מההמשכים לא מתקרב לאיכות של NFS : Porsche Unleashed - אפילו לא מבחינת פיזיקה.

ב Porsche השקיעו כ"כ בהתנהגות של כל אחד מהרכבים, ברעשי המנוע, במסלולים ועושה רושם שאם מסתכלים על המודלים של הרכבים, הם נראים הרבה יותר טוב מהמודלים של Most Wanted ושאר הדרעק. קיבינימאט, מ 1999 E.A הם לא שיפרו שום דבר, הם רק הרסו.

עצוב לראות שבני הטיפשעשרה של היום גודלים על הזבל הזה, וחיים בסרט שיוכלו לקחת סיבוב עם הג'אסטי של אבא ב 250 קמ"ש בלי לפגוע בקיר.

פורסם

מגאן, אני מבקש :smile1:

ולצערי הPorsche Unleashed לא הסתדר עם ההגה והדוושות שלי.. שום כיול לא סידר שהאוטו לא יקבל נטיות לצדדים :-\

פורסם

[ltr]the NFS series as a whole (with the exception of 1,3 and 5) is a stupid game for stupid people.

it's a game where any connection to racing, AI, skills and dare I say physics is completely accidental.

all of that is especially correct for every title since underground, which has become the motoric equivalent of the sims.

there's a limit to how arcade a game can be.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים