עבור לתוכן

NEED FOR SPEED CARBON יוצא !!!

Featured Replies

פורסם

לא נמאס להם לגנוב ממהיר ועצבני?

• תגובות 83
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזתומרת צוות אישי משלך???

כאילו שמטפלים לך במכונית וזה?

פורסם
  • מחבר

מזתומרת צוות אישי משלך???

כאילו שמטפלים לך במכונית וזה?

גם , וגם כאלה שמוצאים בשבילך קיצורי דרך , כאלה שעוזרים לך לחסום יריבים אחרים , כאלה שמשפרים את יחסיך הירודים עם החברה הכחולים , וכו'

תראה את הסרטים שהבאתי בהתחלה , תבין הכל

פורסם

היה לי משעמם יותר מידי אז הורדתי את הדמו ל360, יותר גרוע ממה שיכולתי לדמיין, פשוט משחק עלוב, עם בערך אותה גראפיקה מהראשון.

פורסם

יש דמו למחשב?

פורסם

בינתיים אין אבל כשיהיה אל תדאג אתה כבר תראה אותו מסתובב פה באתר חופשי

פורסם
  • מחבר

גם אני מחכה שדמו למחשב יצא , נקווה שהוא יהייה טוב כמו NEED FOR SPEED INDERGROUND הראשון וMOST WANTED

פורסם

גם לי נמאס מNFS זה ממש כמו SIMS! :s07:

פורסם
  • מחבר

וזה היה מאוד מאוד לא קשור ...

סימס זה משחק שבו אתה מנהל בית , מוודא שהאנשים שבו מאושרים , או לכל הפחות שלמים ובריאים , גם בנפשם

לעומת זאת סדרת NEED FOR SPEED , ידידי דק ההבחנה , היא הכל על מרוצים , מרוצים , מרוצים , מרוצים ומרוצים , אתה לא צריך לדאוג במקרה ומכונית שלך דפקה התנגשות , אתה לא צריך לדאוג אם הנהג שלך יחלה , כלום , אני מכריז בזאת על מה שכולנו מלבד הדביל שפרסם את ההודעה הקודמת , לSIMS/2/EXPANSION SE'T'S אין שום קשר , ולו הקטן ביותר , לסדרת NEED FOR SPEED , חוץ מהמפתח הלא משהו , EA GAME'Z

פורסם

הכוונה למיחזור החומר

פורסם
  • מחבר

הכוונה למיחזור החומר

למה? בסימס אתה צריך להתחנן בפניי נשים בשביל שהן בכלל יצחקו מהבדיחות שלך , בNEED FOR SPEED MOST WANTED נמרחת עלייך מישהי חמודה (MIA שמה ) כבר מהתחלה , איפה פה אתה רואה מחזור?

פורסם

למה? בסימס אתה צריך להתחנן בפניי נשים בשביל שהן בכלל יצחקו מהבדיחות שלך , בNEED FOR SPEED MOST WANTED נמרחת עלייך מישהי חמודה (MIA שמה ) כבר מהתחלה , איפה פה אתה רואה מחזור?

הוא מתכוון שממחזרים את הרעיון over and over again וכל פעם מוציאים הרחבה או משחק חדש... :s07:

פורסם
  • מחבר

תאמת , בסימס זה נכון , לעומת זאת המשחק הזה שונה במשהו כמו 60% מMOST WANTED , מכייון שהחזירו , ברוך השם יתברך , את הDRIFT , אני מקווה שגם תיקנו את הDRAG שהרסו בUNDERGROUND 2 ובMOST WANTED , ובכלל שמו בוסים יותר מעניינים , הוסיפו צוותים , וכמו שאמרו בסרט שהבאתי בהתחלה, הם גם לא יביאו לך משימות מרדף (PERSUIT MILESTON'ES ) בלתי אפשריות כמו לעבור דרך 48 מחסומי משטרה , בקיצור , מדובר במחזור קל בלבד הפעם , בד"כ EA (למי שלא הבין עדיין , אני שונא אותם , הם הורסים את תעשיית המשחקים , וחונקים את הטובים שבהם...) ממחזרת משהו כמו 80% ורק מוסיפה ככה קצת בשביל שלא תרגישו שלחלוטין זרקתם הרגע כסף (למי שקונה משחקים , אני מוריד , ואם אהבתי אז אני גם קונה )

פורסם

בין הסימסים השונים יש גם הבדל בחפצים ובבתים :smile1:

:-\

פורסם

בטח יהרוג אותם ליצור משחק נורמלי כמו NFS:Porsche 2k שוב, אה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים