עבור לתוכן

משחקים לפעמים לא עולים ב-XP...

Featured Replies

פורסם

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל (כמעט ורק ב-BF1942 אבל לפעמים גם במשחקים אחרים):

לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום.

לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול.

אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה.

אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא...

זה גם קורה לאח שלי לפעמים עם Roller Coaster Tycoon 2...

ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים וזה לא עזר...

למישהו יש מוסג מה זאת הבעיה המעצבנת הזאת???

תודה.

פורסם

וזה רק חלק מהבעיות שיש ל-XP (פשוט גרסא אינפנתילית! ביל גייטס משועמם...).

את הת'רד שליבקשר ל-REVOLT קראת? אף-אחד אפילו לא ענה...

פורסם

אני לא יוסיף יותר מדי אבל מי שרוצה מערכת הפעלה מושלמת למשחקים זה win 98 se ועל זה אפילו מיקרוסופט לא תחלוק בדוק.

אבל לגבי xp מי שאומר שזו מערכת לא טובה לחלוטין הוא טועה זו גירסה 5 של win 2000 שהיא מערכת ממש מצוינת ויקח קצת זמן עד שיסדרו את רוב הבאגים ב-win xp. למי שיש sp1 כבר רואה שכמה תקלות נפתרו

פורסם

XP היא גרסא 5.1 של NT, ו 2000 היא גרסא 5.0.

NT בעצמה היתה פיתוח משולב של MS ו IBM שהולידה במקביל את NT ו OS/2.

ו XP היא מערכת הפעלה מעצבנת.

פורסם

בהחלט.

יציבה אבל מעצבנת!

פורסם

בהחלט.

יציבה אבל מעצבנת!

אני לא הייתי קורא לה מעצבנת...

כמו שאמרו, היא הרבה יותר יציבה מ-98, וזה יתרון גדול! זה בעיקרון מה שאני מחפש במערכות הפעלה. נכון שהיא לא תומכת בכל המשחקים באופן מלא, אבל ככה זה כשעוברים לשיטה אחרת לגמרי מהמערכות הקודמות. ומשחקים חדשים שיוצאים עכשיו עובדים כולם טוב עם XP, כי יודעים שכולם עכשיו עוברים לזה.

וחוץ מזה, לאט לאט יתקנו גם את הבאגים שלה, ואז זאת תהייה המערכת היחידה שיעבדו איתה. להזכירכם, ווינדוס 95 היה עם מלא באגים, וב-98 תיקנו כבר את רובם. ככה גם יהיה עם ה-XP. יתקנו אותו, אם לא ב-SP הבאים שלו, אז בווינדוס הבא. אבל אני לא חושב שמייקרוסופט תעזוב את שיטת ה-NT, ותחזור לשיטה של 98.

לדעתי, ה-XP רק ילך וישתלט.

פורסם
  • מחבר

טוב שלא שינינו את נושא הדיון קצת... :nono:

פורסם

טוב שלא שינינו את נושא הדיון קצת... :nono:

אופס... :-\

מצטער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים