פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים קשה לי להסביר מה היה לא בסדר,אבל משהו היה פשוט לקוי...אני מאוד מקווה שזה היה הMASS NOOBISM ושפשוט התרגלתי לשחק עם שחקנים שיודעים לשחק ולשתף פעולה...כי הדמו הזה הוא תחנה מכריעה בנוגע ל"האם אני קונה את המשחק או לא"וכרגע המצב לא מסביר פנים.בשביל זה יש דמואגב אני אישית גם לא כל כך התחברתי למשחק אבל אני צריך עוד כמה שעות משחקכדי להחליט אם זה טוב לי או לא
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים בשביל זה יש דמואגב אני אישית גם לא כל כך התחברתי למשחק אבל אני צריך עוד כמה שעות משחקכדי להחליט אם זה טוב לי או לאכנ"ל.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים התקנתי, הפעלתי, וניסיתי להירשם אך לא לא הולך בהרשמה יש משהו שנקרא parental email, משהו כזה ואני לא יכול לרשום בשדה הזה כלום וחייבים את זה להמשך ההרשמה!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים התקנתי, הפעלתי, וניסיתי להירשם אך לא לא הולך בהרשמה יש משהו שנקרא parental email, משהו כזה ואני לא יכול לרשום בשדה הזה כלום וחייבים את זה להמשך ההרשמה! זה בגלל שאתה מתחת לגיל 16 או 18 אתה צריך לרשום מייל של הורה או משהו כזה...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים חחח איך זה מגניב החלליות...כשאתה יורד לגובה נחיתה היא פותחת רגליים[זה נשמע רע,אבל הבנתם למה אני מתכוון]
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני מוריד את הדמו מFTP מסויים, אם אתם מעוניינים אני אשים את הכתובת פה (אחרי שאני אסיים - עוד שעה). אני מצליח להוריד אותו עם DAP -ממש מהר, הוא מוריד לי בין 160-220.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר lol למה שאני יורה באנשים הכדורים פוגעים בהם אבל אין דם ואין כלום ואז הם פשוט מתים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.