פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אוף זה עד עכשיו הגיע לי ל-7%, זה דיי איטי! עד שזה יסיים ייקח עוד ברבה זמן, אני מת כבר לשחק, בא לי לשבור משהו מרוב עצבים!!!
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אוף זה עד עכשיו הגיע לי ל-7%, זה דיי איטי! עד שזה יסיים ייקח עוד ברבה זמן, אני מת כבר לשחק, בא לי לשבור משהו מרוב עצבים!!! אצלי כבר 30%, נשאר עוד כשעה ו-45 דקות להוריד.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים השרתים מפוצצים בgamershell , הישראלי מוריד לי על חצי מהקצב האפשרי אצלי, משהו כמו Kbps100. הדמו כולל MP?כרגע נזכרתי שיצא פיר קומבאט, כל השרתים היו מפוצצים לגמרי.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים סיכום ראשוני מהיראינטרו מעפןאין צורך בניק קבועלאודינג מטורף באורכוגרפיקה בינונית משהו, נראה רע אפילו בהשואה לBF2 משום מה (לא מפליא....)בחירת קלאס קצת יותר מעניינת (למרות שרוב האופציות נעולות בפתיחה)
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר אני על בטוח!!אני מאוד מתלבט עם אני קונה עם הוא מקבל פחות מ8.9 בGAMESPOT אן מצב שאני קונה
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים למי שעוד לא הבין מדובר במוד לBF2 - ממש לא משחק חדש. לא מצליח להפעיל אותו כמו שצריך, מתנתק לי כל הזמן :pissed: . [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים למה לפי התמונות זה נראה כמו BF2???... רגע זה מוד או הדמו עצמו? אני מבולבול
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים זה רק אני כי אני מריץ ויסטה או שזה עוד משחק סתום שאין לו רזולוציה טבעית של 1280X1024??
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים זה רק אני כי אני מריץ ויסטה או שזה עוד משחק סתום שאין לו רזולוציה טבעית של 1280X1024??גם לביאף 2 אין את זה, אבל יש פקודה שמכריחה את המשחק לעבוד בה, רק שאני לא זוכר מהי...בכל מקרה, לפי הדמו זה נראה כמו מוד לא בשל של BF2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.