פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים איזה מנועים גרפיים הייתם משלבים כדי שיצא משחק עם הגרפיקה הכי מושלמת שתוכלו לתאר!!!הייתי רוצה שיעשו את זה.....הייתי משלב בין המנוע הגרפי של באטלפילד 2 (גרפיקה מעולה)+אלף לייף 2 (גרפיקה מציאותית)
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים חחח למה לשלב את המנוע של BF2 עם של HL2 =\ זה כמו לשלב בין -10 ל+100 זה רק יהרוס את הגרפיקה כי DICE וEA לא יודעים לבנות מנוע גרפי תקין =\לאומת זאת VALVE יודעים לבנות מנועים מטורפים =] מדהימים בלי בעיות כעיקרון ומתאימים לכל מחשב.אז היית לוקח BF2 ושם לו מנוע ת'מנוע סורס =]
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים היתי לוקח את זלדה נסיכת הדימדומים ונותן לה תדברים הטובים בגרפיקה ובפיזיקה מHL2 + =
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים לוקח את Alan Awake עם המשחקיות של HL2 וזהו. אולי Crysis.אם מדובר רק על משחקים זמינים - Doom 3 בגלל ה Dynamic Shadows יחד עם המשחקיות הקלילה של COD2.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר חחח למה לשלב את המנוע של BF2 עם של HL2 =\ זה כמו לשלב בין -10 ל+100 זה רק יהרוס את הגרפיקה כי DICE וEA לא יודעים לבנות מנוע גרפי תקין =\לאומת זאת VALVE יודעים לבנות מנועים מטורפים =] מדהימים בלי בעיות כעיקרון ומתאימים לכל מחשב.אז היית לוקח BF2 ושם לו מנוע ת'מנוע סורס =] באטלפילד 2 הוא מנוע חבל על הזמן, חבל שיש בו קצת דברים "לא כשרים" למשל: שיורים על בן אדם אז יוצא לו אבק, אבל אי אפשר להתחרות בגרפיקה עצמה, אני מדבר על המנוע של באטלפילד 2 ללא באגים, הוא היה נחשב לאחד המנועים הכי טובים בעולם אם זה היה ככה!!
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אלוהים, אילו שטויות. פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר. תראה אין המים ב Bf2 נראים לדוגמא. ולא, לא הייתי משלב את המנוע של bf2 עם של hl2. למה להרוס את המנוע של hl2?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים המנוע של Oblivion ושל FEAR. טקסטורות חדות וסביבה מפורטת. מה עוד אפשר לבקש?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים freecell על המנוע של שולה מוקשים!first we take manhattan then we take berlin!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.