פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים למישהו יש Roadmaps של חברות זכרונות (Geil, OCZ, Corsair, Mushkin, Kingston etc.)? טכנולוגיות ייצור, חוזים צפויים, מפעלים חדשים? מידע עתידי כלשהו? פשוט עניין אותי כי יש ל-CPU מפות דרכים, יש ל-GPU גם מצבורי מידע וצפי טכנולוגי - מה עם ה-RAM?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים 1600MHz will arrive at some point in 200 אני מאוד מכוווה (ובטוח) שזה יגיעה לפני....
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר HIhttp://www.bit-tech.net/news/2006/09/28/DDR3_roadmap_still_on_track/תודה רבה! אבל האם יש למישהו Roadmaps? טכנולוגיות ייצור (בננומטרים)? בחברות שונות?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים חברות הזכרונות לא חופשיות לעשות מה שבא להן ולכן אין להן מפות דרכים מוגדרותכאן אני מפריד בין יצרניות שבבים לחברות זכרונותחברות הזכרונות תלויות ביצרניות השבבים, אם יצרניות השבבים מוציאות שבב מוצלח שעושה X MHz אז החברות זכרונות יכולות להוציא דגמים עם X MHz, אם היצרניות לא מוציאות שבב כזה החברות זכרונות לא יכולות לרוב להוציא כזה דגם.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר חברות הזכרונות לא חופשיות לעשות מה שבא להן ולכן אין להן מפות דרכים מוגדרותכאן אני מפריד בין יצרניות שבבים לחברות זכרונותחברות הזכרונות תלויות ביצרניות השבבים, אם יצרניות השבבים מוציאות שבב מוצלח שעושה X MHz אז החברות זכרונות יכולות להוציא דגמים עם X MHz, אם היצרניות לא מוציאות שבב כזה החברות זכרונות לא יכולות לרוב להוציא כזה דגם.ומה בנוגע ליצרניות השבבים? מי הן? מה הן מתכננות לעתיד?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים ומה בנוגע ליצרניות השבבים? מי הן? מה הן מתכננות לעתיד?Samsung , Micron , Pentia וכו'.רוצה עובדות?בכל הנוגע לDDR3, הטכנולוגיה היתה קימת ומוכנה לשימוש מסחרי כבר ב2005.בכל הנוגע לתוכניות עתידיות, ישנם מספר נסיונות עם שבבי DDR4 , XDR , UDR וכו'.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים ומה בנוגע ליצרניות השבבים? מי הן? מה הן מתכננות לעתיד?Samsung, Elpida, Micron הן בעיקרון היצרניות הכי גדולותהן לא קובעות הרבה, אלא הארגון JEDEC קובע מה יהיה מתי ליצרניות השבבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.