פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים מישהו מכיר אתר שבו מראים כיצד להגדיר ב-windows xp רשת ביתית לשיתוף אינטרנט (2 מחשבים המחוברים ל-hub ומשם ל-router) ע"י צילומי מסך וכו' ?אני מחפש מה בדיוק יש לרשום בהגדרות הרשת.אני מדבר על רשת מסוג הנ"ל ולא רשת ביתית שנבנית בעזרת 2 כרטיסי רשת על אחד המחשבים(לקוח-שרת), שבנייתה מוצגת בפירוט בהרבה אתרים.בתודה
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים אם אכן יש לך router למה שלא תקרא את ה Documintation שלו אני בטוח שזה יפתור לך את הבעיה אם הבנתי אותך נכון.
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים מחבר עוד אין לי כלום, הרשת בתכנוןבכול אופן אני לא סומך על מחברי ה-manual שירשמו שם איך להגדיר את ה- windowsאני רוצה לדעת בדיוק מה אני עושה ואיך , לפני שאני קונה משהו
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים יש הרבה ! האתר הבסיסי שלי שם תוכל למצא קישורים נבחרים. חוץ מזה אם יש לך Router אתה צריך להגדיר אותו לפי המדריך כמובן.
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים מחבר תודה על ההתיחסות אך שוב בכל הקישורים שם מופיעים הסברים להגדרת הרשת ב-windows רק לתצורת שרת-לקוח ולאלהגדרות הנדרשות לתצורת 2 מחשבים שמחוברים ל-hub ואז ל-router
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים זה שטויות, המדריכים מפורטים ומצוינים. הרבה יותר ממה שתקבל כאן בהודעה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.