עבור לתוכן

בעייה בפתיחת מסמך TEXT בכונן 144

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום קיבלתי מחבר שלומד ביוניוירסיטת חיפה דיסק 1.44 אשר שמורה בו עבודה.

הבעיה כשאני מנסה לפתוח את המסמך...מקבל הודעה שהמסמך משובש. ניסיתי כל מיני דרכים לפתוח אותו בסוף נפתח אבל מה... ארבעת הדפים הראשונים נראים הפוך וכמה דפים יצאו בסדר וכמה דפים נראים כאילו המילים נכתבו אחת על השנייה.

מישהו יכול לעזור בלפתור בעייה זו?

תודה ???

פורסם

באיזה תוכנה נכתב הטקסט ? ובאיזה תוכנה אתה פותח את הטקסט ?

פורסם
  • מחבר

ה TEXT נכתב ב WORLD של office 2000 אגב יש בדיסק גם שלושה מסמכים אחרים והם נפתחים כרגיל..רק זה לא נפתח או עושה לי בעיות.

וגם שאני מנסי להעתיק אותו על הדיסק הקשיח הוא לא נותן לי לעשות זאת ויוצאת לי הודעת ERROR

פורסם

אולי הקובץ פגום...איזה אופיס יש לך ?

פורסם
  • מחבר

אם הקובץ פגום...לא ניתן לשחזר אותו? ???

שמתי לב למשהו...שה TEXT כתוב בגופן times new roman והוא אמור להיכתב ב david וגם כשאני מנסה לעשות עריכה ולשנות את הגופן הוא לא נותן לי. ונתקע או מקבל הודעה אין די זיכרון.

יש לי 512MB של זכרון ???

פורסם

תוכל לשלוח לי את הקובץ או שזה סודי ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשלוח אותו למישהו...אבל גם כאן הקובץ לא נותן לי להעביר אותו או לשכפל אותו....מוזר לא ?

פורסם
  • מחבר

אוקי הצלחתי להעביר אותו לדאר... אבל לא בטוח שישלח . מה הכתובת שלך בבקשה :)

פורסם

אם אתה מנסה להעתיק את הקובץ מהדיסקט לדיסק הקשיח וזה לא עובר זה סימן שהדיסקט פגום.

תנסה סריקת דיסק אבל רוב הסיכויים שזה לא ניתן לשיחזור.

דיסקטים הם מדיה בלתי אמינה לחלוטין, לא שומרים בפחות מ 3 עותקים אם מצפים שזה ישרוד (ואני רציני, 3 עותקים ולא פחות. גם צריך לזרוק אותם אחרי חצי שנה לכל היותר בהתאם לשימוש).

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך על המידע היקר. האמת לא ידעתי שדיסקטים כל כך פגיעים או מתקלקלים כל כך מהר.

לצערי זו בעייה אופיינית לסטודנטים באוניברסטאות בגלל שהם משתמשים המון בדיסקטים האלו.

ולשמחתו של חברי שהעותק המקורי היה עדיין שמור במחשב שלו. :)

בכל מקרה אני אעביר לו את הידע שקיבלתי ממך ושיעביר את זה הלאה לסטודנטים...שלא יאבדו מידע יקר או עבודה שעמלו עליה רבות .

פורסם

כשהייתי בטכניון לא עלה בדעתי להשתמש בדיסקט, או ששלחתי עצמי אימייל או פשוט FTP לחשבון שלי מהבית.

דיסקטים עברו מן העולם :)

פורסם

דבר ראשון, כל מה שאמרו פה על דיסקטים- נכון מאוד!

יש להם נטייה מאוד גדולה להיהרס, ואף פעם אסור להסתמך רק עליהם. אם זאת הדרך היחידה להעביר קבצים, אז 3 גיבויים כמו ש-amiram אמר, הכרחיים בהחלט.

דבר שני, הבעייה הספיציפית הזאת יכולה להיות בעקבות פתיחה של הקובץ בגרסה שונה של אופיס מאשר האופיס שבו הוא נשמר. גם לי קרו חלק מהדברים האלה במעבר מאופיס אחד לאחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים