פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברהמסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"חאני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו'אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאודהאם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשירהזה....תודה רפי
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים טוב שאתה מעלה את הנושאאני מחר אמור לקבל את הV3ויש לי אוזניה של פלטרוניקסמישהו שמע על הבעיה, או שזה בעיה "ספציפית"?לפותח הת'ארד - ניסית לפנות לחברה?מה הם אמרו?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מה הכוונה מסתבר?בדקת עם גורם מוסמך והגעת למסקנה הזו? או שפשוט ככה נראה לך?לדעתי רוב הסיכויים שהפלאפון כן יעבוד עם רוב הדיבוריות BT שיש
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר אני חושב שביקור במרכז שירות של החברה, שיחה עם המוקד הטכני ושיחה עם מנהל במוקד הטכני זה בדיקה די מקיפה..אבל תתקנו אותי אם אני טועה...הוסבר לי שיש רק 2 דגמים עובדים בתאימות מלאה עם האוזניה ואוזניות אחרות או שלא עובדות בכלל...או שעובדות באופן חלקי ( מנתקות שיחות, לא מקבלות את כל השיחה, אי אפשר לענות ועוד תקלות שונות ומשונות)אני פתחתי את התארד על מנת לדעת אם יש אנשים שמחזיקים V3 של פלאפון עם אוזניה BT שאינה Motorola H500 או אוזניית Bkuetrek שנמכרות על ידי החברה ( והיחידות שתואמות באופן מלא לפי החברה...)מקווה למצוא פיתרוןרפי
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אממממ אם זה עוזר לך אני אמור לקבל אוזניית BT שהיא לא מהשניים הנ"ל שאמרת בערך שבוע הבא...אז אני אעדכן מה הולך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.