עבור לתוכן

G80 הדיון הרשמי: עמ' 51 - מלא ביקורות חדשות!

Featured Replies

פורסם

אני לא מאמין שGTX קיבל שני שקעי חשמל סתם כי שיעמם לאנוידיה. בהחלט ייתכן ששקע אחד (כמו אצל GTS) מסרס את פוטנציאל האוברקלוק באופן דרמטי. וגם הדרייברים העקומים שיש עכשיו לא מפיקים מהדור החדש את המקסימום האפשרי, אז פשוט נשאר לחכות ולראות

• תגובות 659
  • צפיות 198.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אנלא בטוח שיש ל-NV אינטרס לסרס את פונטציאל ה-OC..

זה כמו ש-79GT היכה גלים כאוברקלוקר רצחני עם ההשקה שלו

פורסם

nVIDIA מפיצים וידאו עם/על Kingpin ושבירת השיא ב3DMark (חובה לצפות). ;D

http://download.nvidia.com/downloads/nZone/videos/Overclocker_Priceless_360P.wmv

;D

פורסם

אנלא בטוח שיש ל-NV אינטרס לסרס את פונטציאל ה-OC..

זה כמו ש-79GT היכה גלים כאוברקלוקר רצחני עם ההשקה שלו

צודק, אבל ה-GT באוברקלוק הוא כלופ לעומת מה שעשו עם ה-GS (למשל, מה שגיא עשה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217029.0), בכלל, כל החברות שמייצרות רכיבי חומרה בעלי מהירות מוגדרת (כלומר, שאפשר להעביר אותם דרך אוברקלוק) משקיעות המון ביכולת האוברקלוק של המוצרים, כי זה עושה להם (למעשה , אנחנו מקצועני החומרה עושים להם) יחסי ציבור מצוינים, שקשה להם לצבור לבד. הכלל הזה תקף גם לגביי NVIDIA, אני לא אתפלא אם בזמן הקרוב חברות יתחילו לספק מוצרי מודינג בבאנדל של הכרטיסים עם הוראות רשמיות לאוברקלוק...

פורסם

לא נראה לי שהם יעשו את זה כי אז הם אומר שהם אחראים לOC. ואש זה אומר שהם יצטרכו לממש לך את האחריות עם שרפת את הכרטיס ואני בספק עם הם יהיו מוכנים לעשות את זה.

חוץ מזה המצב היום מספיק טוב, כל מי שרוצה לעשות OC יכול למצוא מידע די בקלות.

פורסם

חברים, רק אתמול שמתי לב לטכנולוגיה חדשה שמצורפת לכרטיסי הדור החדש ב G80. קוראים לה Computer Unified Device Architecture או CUDA, ולדעתי קודם כל :o, ואח"כ: :xyxthumbs:

פרטים נוספים: http://www.extremetech.com/article2/0,1558,2054234,00.asp

כמובן של ATI יש תשובה לעניין, שנקראת "stream computing"..

בכל מקרה, חוץ מהעוצמה החישובית הברורה שתתווסף עבור יישומים עתירי חישוב, לדעתי תהיה ל CUDA (ו stream computing) השפעה גם למשתמשים המקצועיים בבית: עיבודי מולטימדיה כמו סאונד, וידאו, תמונה ותלת מימד מאוד מאוד ירוויחו מהעניין, וכנראה יתחיל עידן חדש של יישומים שיאפשרו ביצועים ממש מרשימים בתחום הזה, אולי אפילו בלי ממש צורך בכרטיסי עריכה מקצועיים. (חוץ מזה שלדעתי נראה גם עידן חדש של כרטיסי מסך מקצועיים שישתמשו ב CUDA, ואז עיבודי תלת מימד ימריאו לשמיים)

ואיך כמעט שכחתי -

פיזיקה במשחקי מחשב.. :smile1:

ושיפור כמעט בכל היבט אחר בביצועים של מחשב ביתי ביישומים עם התמיכה המתאימה..

פורסם

יש לכרטיס הזה חלק נפרד (על הכרטיס...)

שמחשב את ה AA ו AF י?

אם כן כפול כמה?

(*אני מתכוון ל"מעבד" שעל הכרטיס, כמו שיש ל XBOX )

פורסם

אין לו...

השמועות אומרות שיהיה את זה בR600 ...

מחכים..

פורסם

יש לכרטיס הזה חלק נפרד (על הכרטיס...)

שמחשב את ה AA ו AF י?

אם כן כפול כמה?

(*אני מתכוון ל"מעבד" שעל הכרטיס, כמו שיש ל XBOX )

AA חומרתי יש היום לכרטיסים מקצועיים (כלומר, סדרת ה-QUADRO של NVIDIA וסדרת ה-FIRE GL של ATI, שמיועדת לאדריכלים, גראפיקאים, ציירים, וכו'), יכול להיות ש-NVIDIA שמה אחד או שניים גם בכרטיסים האלה, אני הולך לנבור באתר שלהם קצת ואחזור תכף עם תשובה

אין לו...

השמועות אומרות שיהיה את זה בR600 ...

מחכים..

נו, חסכת לי את החיפוש, תודה !

אני מאוד מקווה שיהייה את זה, זה מצויין.

ATI היו יותר טובים עד היום, נקווה שזה ימשך כך, גם תחת הניהול של AMD...

פורסם

1.לגבי צריכת החשמל שלו שוב.. אבל איך זה שהם רושמים שהם עושים בדיקות על מאמץ מלא ובעצם זה לא בפיק? איך זה הגיוני לעזעזאל?

אם אני קונה מערכת של קונור+כרטיס DX10 ואני משחק במשחקים כבדים..

2.ההספקת חשמל שהוא יצטרך יהיו כמו בבדיקות שבדקו? או יותר גבוהות בגלל שזה לא בפיק

פורסם

1.לגבי צריכת החשמל שלו שוב.. אבל איך זה שהם רושמים שהם עושים בדיקות על מאמץ מלא ובעצם זה לא בפיק? איך זה הגיוני לעזעזאל?

אם אני קונה מערכת של קונור+כרטיס DX10 ואני משחק במשחקים כבדים..

2.ההספקת חשמל שהוא יצטרך יהיו כמו בבדיקות שבדקו? או יותר גבוהות בגלל שזה לא בפיק

תלוי, יש ישומים שעלולים להכביד בצורה מיוחדת על הכרטיס, מעבר לכך (אם לא תבצע Overclock) לא אמור להיות הבדל.

פורסם

הא אז מצויין :xyxthumbs: בוא נגיד שאני יקנה כרטיס GTS שמשתווה בהספק החשמל שלו לX1900XT

ואני לא משתמש ביישומים שצורכים משהו מיוחד מהכרטיס מסך.. אני רק משחק במשחקים כבדים.. ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד..

אז ההספק חשמל של הכרטיס יהיה כמו בבדיקות לצרכים שלי או אחר?לפי מה שהבנתי ממך כמו בבדיקות.. אני צודק?

פורסם

הא אז מצויין :xyxthumbs: בוא נגיד שאני יקנה כרטיס GTS שמשתווה בהספק החשמל שלו לX1900XT

ואני לא משתמש ביישומים שצורכים משהו מיוחד מהכרטיס מסך.. אני רק משחק במשחקים כבדים.. ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד..

אז ההספק חשמל של הכרטיס יהיה כמו בבדיקות לצרכים שלי או אחר?לפי מה שהבנתי ממך כמו בבדיקות.. אני צודק?

שמע, משחקים "כבדים" עם הצללות כבדות במיוחד ואפקטי תאורה מורכבים גם עלולים ליצור עומס מסוים מעבר לסטנדרט (אני לא בטוח שמדובר ברמה שתצרוך מתח בצורה משמעותית יותר).

אבל GTS בכללית, לא דורש כל כך הרבה מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים