עבור לתוכן

G80 הדיון הרשמי: עמ' 51 - מלא ביקורות חדשות!

Featured Replies

פורסם

כלומר 8300/X2300 יצרכו לפחות 130W? :s05:

• תגובות 659
  • צפיות 198.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בספ?ק... אם כבר, אז הם יהיו מיועדים לקהל אחר. לדעתי, אם יהיה x300(ולא משנה מאיזה חברה) שייצרוך יותר מ-100w, הם פשוט ייצרו מן סדרת x100 או משהו בסגנון.

פורסם

מעניין אם הוא באמת יתמוך בצורה מלאה ב dx10.

פורסם
  • מחבר

כשאומרים תמיכה מלאה, מתכוונים לתמיכה המלאה במה שקיים עד עכשיו.

אני מתכוון, גם ה R9800 בזמנו נחשב כתומך ב DX9 באופן מלא, אבל אחרי זה יצא ה SM3.

פורסם

מעניין אם הוא באמת יתמוך בצורה מלאה ב dx10.

2. The other thing we heard is that the G80 is going to be mostly G70/G71 with DirectX 10.0 stapled on. Meaning, that since

the architecture is basically G70, it has not been built from the ground up, keeping DX10 in mind. :smile1:

http://www.cooltechzone.com/Departments/Featured_Story/NVIDIA_G80_Delayed_200604092276/

פורסם

^^

טוב שלא מצאת משהו יותר ישן

Date: Sunday, 09 April 2006

(Insider Series) - While we dont know the exact schedule and launch dates for NVIDIAs newest core, we have been able to find out a couple of interesting things. Obviously, we couldnt get an official confirmation from NVIDIA, but the following points are interesting enough to share.

1. It is running behind schedule. Apparently, NVIDIA has missed their targeted date for taping out the processor. A few manufacturers said they had been given feelers that the card might not make it to them as per the schedule.

2. The other thing we heard is that the G80 is going to be mostly G70/G71 with DirectX 10.0 stapled on. Meaning, that since the architecture is basically G70, it has not been built from the ground up, keeping DX10 in mind.

The delay could be due to the fact that NVIDIA is redoing the chip design. If thats true, then it could imply that ATI will beat NVIDIA to the market. Otherwise, from what we hear, the G80 is supposed to be launched before the R600 and is expected to be priced lower.

פורסם

^^

טוב שלא מצאת משהו יותר ישן

לא רשמו את זה פעם אחת בפורום אז שתוק :screwy:

פורסם

WOW הם הגזימו.... ואם אני ירצה לעשות SLI של החיות האלה? איזה ספק אני יצטרך? או אפילו QUAD (לא שיש לי כסף סתם בשביל הידע)?

פורסם

הנקודה היא שאתה מביא מידע לא עדכני, לא אם כן או לא הביאו את זה..

פורסם

לא רק שאתה מביא שמועות (אפילו לא משהו מוצק) מאפריל, היום פשוט ברור שזה לא נכון.

1. אין עיכוב ביציאה של הכרטיסים.

2. וידוע הארכיטקטורה נבנתה מחדש.

אז תפסיק לנסות להעלות את מונה ההודעות שלך עם שטויות ישנות, בסדר?

כי אין שום סיבה לפרסם דברים כאלה כאשר הכרטיסים יוצאים בעוד 5 שבועות.

פורסם

WOW הם הגזימו.... ואם אני ירצה לעשות SLI של החיות האלה? איזה ספק אני יצטרך? או אפילו QUAD (לא שיש לי כסף סתם בשביל הידע)?

פשוט קונים כמה ספקים ;)

פורסם

הם אמרו שצריך ספק של 800W בשביל SLI.

פשוט מטומטם כל העסק הזה..

פורסם

אל תגזימו, זה בכלל HIGH END שיעלה פה בארץ המון.

ומה שמעניין אותי ואולי חלק ממכם זה השוק הביניים (MID) גי 86 כאלה.

בטח הם היו פחות :)

פורסם

יש לי הרגשה שאם הם ימשיכו כך, אפילו ב-G90 כולנו נצטרך את זה.

פורסם

תחשבו ככה כפי שהמצב בארץ היה אם ddr2 ככה הם יהיה אם הספקים החזקים המחירים יעלו פשוט חבל איזה מזל שמצאתי לי חיים ואני כבר לא גיימר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים