עבור לתוכן

מעבד 6600 CODE DUO - עובד במנוחה ב 48 מעלות. טמפ סבירה או שצריך לבדוק מה קורה..

Featured Replies

פורסם

לבדוק את המשחה הטרמית או להחליף קרור?

מעבד בין יומיים!

59 מעלות במאמץ.

פורסם

טמ"פ בסדר...לא משהו..

אם אתה מתכנן אוברקלוק אז כדאי שתשקול החלפת קירור

פורסם

איזה מארז יש לך...?

ואיך הסירקולציה אצלך ...?

פורסם
  • מחבר

איזה מארז יש לך...?

ואיך הסירקולציה אצלך ...?

יש לי מארז רגיל - לא של איזו חברה מפורסמת.

יש לי מאוורר 120 ממ מקדימה שמכניס אוויר, מאוורר 92ממ מאחורה שמוציא אוויר, ומאוורר 80ממ בצד שמכניס אוויר.

אולי צריך לחכות קצת עד שהמשכה הטרמית תסתדר? זהו הרי מחשב חדש והם שמו משחה לא מזמן.

אולי כדאי שאשים מישחה בעצמי? יש לי 2 משחות: 1. סיליקונית טובה מאוד בצבע לבן בשפורפרת. 2.במזרק קטן של חברה לא מוכרת בצבע כהה מאוד.

איזה כדאי לשים?

כדאי לשים בכלל? האם יכול להיות שהם שמו לי מדבקה בכלל?

יהיה הבדל?

כמה זמן צריך לתת למשחה ל"תפוש"?

תודה מראש.

פורסם

תבדוק שהקירור "יושב" טוב על המעבד..

ואם זה הקירור סטוק אז הוא בא עם משחה מרוחה כבר...

ולמשחה טרמית לוקח 2-3 ימים "להסתגל" לא יותר מזה..

ואני אישית הייתי קונה משחה נורמלית (AS5 או MX-1)..

פורסם

לי יש אחר עם מאוורר סטוק ב36 מעלות מנוחה ו54 מאמץ, ואחד עם נינגה וMX1 על 32 מנוחה ו42 מאמץ...

משו לא בסדר, אולי החיישן... איזה לוח ?

אגב אני יודע שזה מתסכל אחי, היה לי טמפ גבוהות עם המשחה של זלמן, זה חירפן אותי עד שמצאתי שזה המשחה...

פורסם
  • מחבר

לי יש אחר עם מאוורר סטוק ב36 מעלות מנוחה ו54 מאמץ, ואחד עם נינגה וMX1 על 32 מנוחה ו42 מאמץ...

משו לא בסדר, אולי החיישן... איזה לוח ?

אגב אני יודע שזה מתסכל אחי, היה לי טמפ גבוהות עם המשחה של זלמן, זה חירפן אותי עד שמצאתי שזה המשחה...

לוח 965 בן יומיים!

שמתי מישחה חדשה והטמפ עלו! עכשיו זה 55 מעלות במנוחה!

בדקתי שוב, הכל מחובר טוב, ושמתי קצת מידי מישחה, אז שמתי עוד וזה עדיין 55 56 מעלות

אולי צריך לתת לזה עוד כמה ימים?

המשחה אמורה לעשות את העבודה ישר?

למה משחה MX-1 ולא ARTICSILVER 5?

פורסם

המשחה עושה ישר תעבודה אבל בשביל ביצועים מקסימלים אתה צריך כמה ימים (2-3)..

והMX-1 מורידה בעוד כמה מעלות (לא משהו רציני אבל עדיין) היא גם יותר קשה למריחה אז...

פורסם

לא חושב שהיא קשה, שמים עיגול באמצע, ואז מניחים את הגגוף ומסובבים קצת ימינה קצת שמאלה ונועלים, עובד מצוייין.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שהיא קשה, שמים עיגול באמצע, ואז מניחים את הגגוף ומסובבים קצת ימינה קצת שמאלה ונועלים, עובד מצוייין.

קניתי MX1 היה מאוד קשה למרוח אותה.

עכשיו הטמפ חזרה למקור. 48 במנוחה.

עדיין גבוה. לא יודע למה. גם ה GPU DIODE 51 מעלות. מה זה?

פורסם

אתה מרחת אותה כמו שמורחים AS5 עם כרטיס אשראי וכו'?

אם כן, אז ככה לא עושים עם המשחה הזאת!!!

פורסם
  • מחבר

אתה מרחת אותה כמו שמורחים AS5 עם כרטיס אשראי וכו'?

אם כן, אז ככה לא עושים עם המשחה הזאת!!!

מרחתי עם האצבע וגם שמתי כמות יותר גדולה במרכז ולחצתי עם הגוף קרור.

פורסם

לא עושים שום דבר עם המשחה הזאת חוץ מלשים באמצע כמות מסוימת, להניח את גוף הקירור עליו, לסובב קצת לצדדים ולהדק...

יש עוד שיטה מצוינת ששמים את המשחה בצורת כוכבית (*): אתה עושה מין איקס כזה באמצע וככה המשחה מתפרשת על שטח גדול יותר וטוב יותר.

פורסם
  • מחבר

לא עושים שום דבר עם המשחה הזאת חוץ מלשים באמצע כמות מסוימת, להניח את גוף הקירור עליו, לסובב קצת לצדדים ולהדק...

יש עוד שיטה מצוינת ששמים את המשחה בצורת כוכבית (*): אתה עושה מין איקס כזה באמצע וככה המשחה מתפרשת על שטח גדול יותר וטוב יותר.

בקיצור מרחתי טוב.

עם קרור סטוק וכשהמעבד במנוחה - 48מעלות!

אולי ככה זה אמור להיות. שמתי גם על ה CHIPSET כי היא גם מתחמם. אין לי עליו מאוורר זה רק צלעות קרור.

פורסם

תגיד את המאורר בדקת על כמה סל"ד הוא בשינוי החם............אתה יכול לקבוע מהירויות לפי רצונך עם האיזי טיון

לגבי הצ'פסט נכון שהוא חם אני הרכבתי לו מאורר קטן וה הוריד לו את החם משמעותי

חוץ מזה עוד דוגמא--חברי קנה מעבד 531 לוח גי'גהבייט שהוא מפעיל אתהמחשב בסרק היה על סביבות 45

אבל כאשר היה מפעיל משחק פשוט ביותר ללא מאמצים החם מייד עולה ל-70 לאחר בדיקות בלוח אחר הוא החליף את המעבד בחנות

"כמובן לאחר ויכוחים אופינים לישראלים והרוסים בחנות אז הבעייה ניפתרה בהחלפת המעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים