עבור לתוכן

ברגר קינג, מקדונדלס או בורגר ראנץ ?! (המשך לויכוח)

Featured Replies

פורסם

זה מה שקורא שאני נעזר לכמה ימים?

תראו לאן הפורום התדרדר.

לדעתי, למקדונלדס יש את ההמבורגר הכי טעים, אבל כשמתחייחסים לסניפים שלהם בחו"ל לבורגר קינג יש המבורגר מבשר חזיר שהוא טעים. אגב, המבורגר במקור זה בורגר והאם(האם- בשר חזיר).

• תגובות 30
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"הצביע אחרון: X-_PLOSIVE "

:D

אז למה הצבעת ?!

נתפסת על חם !

;)

אני מצביע כמעט על הכל סתם בשביל ההצבעה זה לא חייב לעניין אותי

חוץ מזה ברגר קינג הכי טוב

פורסם

כל ההמבורגרים שהזכרתם הם ג'אנק עתיר סויה ונחות שלא ראוי למאכל אדם. תכולת הבשר בהם נמוכה מאוד והטעם שלהם סינתטי להחריד.

הדרך היחידה לאכול המבורגר נורמלי, היא ללכת למסעדת בשרים טובה שטוחנת את הבשר בעצמה ומקפידה להשתמש בפרודוקטים איכותיים. נכון שתצטרכו לשלם על זה כ-50 עד 60 ש"ח, אבל בעיני זאת האופציה היחידה.

בשביל הסכום שעולה ארוחה מבוססת המבורגר ברשתות המדוברות, אפשר לקבל אוכל טוב בהרבה- עוף טיקה בנאן בכל המסעדות ההודיות; חומוס-פול מסאבחה עם ביצה קשה בחומוסיות הטובות; שיפודים מעולים של לבבות\שידרה\פרגיות\שקדים במסעדות התימניות; ארוחה שכוללת פהיטס, טאקוס וצ'ימיצ'אנגס במסעדות מקסיקניות; וגם אופציות טריוויאליות יותר כמו בייגל טוסט פריך עם סלמון מעושן או פיצה פפרוני עם פטריות טריות...

כל האפשרויות האלה הן העדפות שלי, אבל דבר אחד בטוח, ההמבורגרים שהוזכרו בדיון מייצגים את תחתית החבית של עולם הפאסט-פוד, האמת? הם לדעתי הם היחידים שבאמת מרוויחים בצדק את התואר "המחמיא" יותר של ג'אנק-פוד.

JM2C

Prog.

פורסם

בן אדם עם טעם ;D

פורסם

אז בגלל זה אתה לא הגעת למפגש Prog...

פורסם

כל ההמבורגרים שהזכרתם הם ג'אנק עתיר סויה ונחות שלא ראוי למאכל אדם. תכולת הבשר בהם נמוכה מאוד והטעם שלהם סינתטי להחריד.

הדרך היחידה לאכול המבורגר נורמלי, היא ללכת למסעדת בשרים טובה שטוחנת את הבשר בעצמה ומקפידה להשתמש בפרודוקטים איכותיים. נכון שתצטרכו לשלם על זה כ-50 עד 60 ש"ח, אבל בעיני זאת האופציה היחידה.

בשביל הסכום שעולה ארוחה מבוססת המבורגר ברשתות המדוברות, אפשר לקבל אוכל טוב בהרבה- עוף טיקה בנאן בכל המסעדות ההודיות; חומוס-פול מסאבחה עם ביצה קשה בחומוסיות הטובות; שיפודים מעולים של לבבות\שידרה\פרגיות\שקדים במסעדות התימניות; ארוחה שכוללת פהיטס, טאקוס וצ'ימיצ'אנגס במסעדות מקסיקניות; וגם אופציות טריוויאליות יותר כמו בייגל טוסט פריך עם סלמון מעושן או פיצה פפרוני עם פטריות טריות...

כל האפשרויות האלה הן העדפות שלי, אבל דבר אחד בטוח, ההמבורגרים שהוזכרו בדיון מייצגים את תחתית החבית של עולם הפאסט-פוד, האמת? הם לדעתי הם היחידים שבאמת מרוויחים בצדק את התואר "המחמיא" יותר של ג'אנק-פוד.

JM2C

Prog.

:o - מה עשית לג'נק פוד!??

ג'נק פוד זה לאכול בלי לחשוב, לאכול וזהוא!

הרסת לי את החיים !!!

פורסם

הצ'יפס של מקדונלד'ס הכי טעים!  :la:

ואבוי למי שימר את  פי!   :nono:

פורסם

אז בגלל זה אתה לא הגעת למפגש Prog...

LOL, חשפת אותי... ;D

:o - מה עשית לג'נק פוד!??

ג'נק פוד זה לאכול בלי לחשוב, לאכול וזהוא!

שים לב להבדל בין ג'אנק-פוד לפאסט-פוד-  בראשון עדיף לך באמת לא לחשוב על מה שאתה אוכל, ארחיק ואומר שעדיף לך אפילו להדחיק את זה  ;), לעומת זאת מהשני, אפשר ממש להנות, זה שהוא עולה מעט לא בהכרח גורע מהאיכות.

קח למשל אוכל עממי כמו חומוס, למרות שהוא זול מאוד, כשמכינים אותו כמו שצריך הוא יכול להיות פשוט מעולה. ובוודאי שאי אפשר להתייחס אליו כאל "ג'אנק". אני מציע לך לקרוא את הקטע הבא, מ-ynet:  עשר החומוסיות הטובות בארץ - בחירת הגולשים

הרסת לי את החיים !!!

להיפך! זה לטובתך :D

תתחיל מהמבורגר טוב באמת ב-"ניו-יורק ניו-יורק" (רח' אבן גבירול, ת"א) ואז תראה שהגורנישט הזה שמוכרים לך במק-קינג-ראנצ'-בורגר הוא זבל אמיתי.

אני באמת מציע שתלך בעקבות ההצעות שלי ואחרי שתגלה שלאכול המבורגרים ברשתות האלה זה לזרוק כסף לפח, תראה שהאלטרנטיוות שהצעתי נותנות סיפוק הרבה יותר גדול- גם אבסלוטית וגם מול כל שקל שתוציא.

Prog.

פורסם

LOL, חשפת אותי... ;D

שים לב להבדל בין ג'אנק-פוד לפאסט-פוד-  בראשון עדיף לך באמת לא לחשוב על מה שאתה אוכל, ארחיק ואומר שעדיף לך אפילו להדחיק את זה  ;), לעומת זאת מהשני, אפשר ממש להנות, זה שהוא עולה מעט לא בהכרח גורע מהאיכות.

קח למשל אוכל עממי כמו חומוס, למרות שהוא זול מאוד, כשמכינים אותו כמו שצריך הוא יכול להיות פשוט מעולה. ובוודאי שאי אפשר להתייחס אליו כאל "ג'אנק". אני מציע לך לקרוא את הקטע הבא, מ-ynet:  עשר החומוסיות הטובות בארץ - בחירת הגולשים

להיפך! זה לטובתך :D

תתחיל מהמבורגר טוב באמת ב-"ניו-יורק ניו-יורק" (רח' אבן גבירול, ת"א) ואז תראה שהגורנישט הזה שמוכרים לך במק-קינג-ראנצ'-בורגר הוא זבל אמיתי.

אני באמת מציע שתלך בעקבות ההצעות שלי ואחרי שתגלה שלאכול המבורגרים ברשתות האלה זה לזרוק כסף לפח, תראה שהאלטרנטיוות שהצעתי נותנות סיפוק הרבה יותר גדול- גם אבסלוטית וגם מול כל שקל שתוציא.

Prog.

cwm44.gif

אפשר לכתוב הרבה על מחשבים, על הכל, אבל לא על ג'נק\פסט פוד- (זה אותו דבר.!!)

זה זבל של אוכל לא בריא מאוד שאוכלים אותו מהיר ושובעים!.

אתה לא יודע מה דחפו לך שם, מי ירק לך בתוך הפיתה, מי השתין לך בתוך הקולה.

וזה מה שכיף!!

אני מבקש נא לא לתת הסבר מפורט ומנומק (כמו שאתה רגיל ;) ) בנושא זה!

פורסם

Prog.

אשכרה, אני טעמתי בחו"ל המבורגר אמיתי כמו שצריך!

היה כזה ענקי, עם בייקן וחביתה בפנים, כימעט התפוצצתי ממנו!

פורסם

תאכל המבורגר ענקי בלונדון, תבין מה זה...

הישראלים חושבים שמק רויאל זה גדול... LOL

בחו"ל גדול זה גדול!

המבורגר בחו"ל הוא בקוטר של חצי מגש מקדונלדס

פורסם

בחו"ל גדול זה גדול!

צודק...

פורסם

גם אני אכלתי בהולנד משהו ענקייי

פורסם

בחו"ל גדול זה גדול!

אני יכול לאשר את הדברים האלו מהעבר הלא רחוק.

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על חול ועל הדברים הענקיים שיש שם.. אז למה על המבורגרים ?!

אם כבר אז על סטייקים.

זכור לי סטייק TBONE עסיסי שאלכתי שם בגודל פיתה עירקית (אולי טיפה פחות)..

זה גדול !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים