פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים [poll]איזה יותר טעים ?![opt] מקדונלד'ס[/opt][opt] ברגר קינג[/opt][opt] בורגר ראנץ[/opt][/poll]
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים ההמבורגר של בורגר ראנץ' הטעים ביותר לדעתי... אבל רק כשהוא חם.החסרון העצום של בורגר ראנץ' הוא שהם מביאים הכי פחות בשר וצ'יפס ולוקחים הכי הרבה כסף על ארוחה.אבל הטריפל זה דבר גדול, כדאי לכם לנסות.[glow=red,2,300] אזהרה !!![/glow]הטריפל לא מומלץ למי שהוא 1.85 ומטה... המבין יבין.
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים במקדונלד (AKA מקשיט) הנאגטס - טעים המבורגר - דרעקלעומת זאת בבורגר ראנץ' המבורגר - טעים נאגטס - דרעקלעומת שניהםברגרקינג - דרעק^2 (כי אין ליד הבית שלי)
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים Rockford יש לך מטר ושמונים וחמש סמטימטר?! שתהייה בריא... לא הייתי יוצא בכלל מהבית שלא לדבר על לאכול :
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים מחבר אח אח כמה אפשר להיות משועממים "הצביע אחרון: X-_PLOSIVE " אז למה הצבעת ?! נתפסת על חם !
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים Rockford יש לך מטר ושמונים וחמש סמטימטר?! שתהייה בריא... לא הייתי יוצא בכלל מהבית שלא לדבר על לאכול : בעקרון יש לי 1.87 But, who counts וזה לא כזה גבוה אחי... זה ממוצע לחלוטין. אני משוכנע שיש גבוהים יותר בפורום הזה...
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים אני לא חושב שזה מה שהוא התכוון...איך אתה מסתדר עם זה? אתה מגלגל את זה איכשהו? קושר לרגל? איך?
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים אני חושש שמיני הבין אותי : דרך אגב יש לי הצעה בשבילך לפני שאתה הולך לישון קשור אותו מעל האסלה וכשאתה קם בבוקר לא תצתרך לצאת מהמיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!! עריכה: ד"א אני 1.83
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.