פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מכיוון שאני קצר בכסף,ועדיין מעוניין לשדרג חשבתי לקחת את הלוח הזה בגלל שהוא תומך ב DDR (לי יש גיגה של 400 מגהרץ של מושקין VALUE)בגלל שהוא תומך AGP (בנתיים נשתמש בכרטיס הישן שלי 6200 AGP) בגלל שיש לו 2 PATA ואני יכול להשתמש בHD הישנים שלי.... בנוסף לצורביםיש לי כמה שאלות1. מבחינת ציפסט האם יש נחיתות שלו לעומת אחרים ?2. האם יש לו PCI Express במהירות 16 ? כדי שלא יגביל אותי אח"כ כי אני מתכנן לקנות כרטיס חזק יותר עוד מעט. לא ראיתי בשום מקום שכתוב X163. ללוח הנ"ל יש SATA1 האם יש לזה משמעות ? מה ההבדל בין זה ל SATA2 ? -אפשר לקנות HD SATA2 ועדיין להשתמש בו ?4. מה יכולות ה OC שלו (אני רוצה לקנות 6300 ) והאם עם זיכרון 400 DDR אני אוכל בכלל לעשות לו OC ?? איך המעבד יעבוד עם זיכרון כזה ??לינק ללוחhttp://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htmתודה לעונים
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר טוב אז אחרי שקראתי את הביקורת נשארה לי שאלה אחתהאם עם זיכרון כמו שלי (DDR 400 VALUE MUSKIN) יהיה ניתן לעשות OC למעבד 6300 ? האם זיכרון כזה לא יגרום למעבד לרדת בתדר הטיבעי שלו ? מ 1066 ל 800 ? האם מדובר בשינוי מכפלה -אם כן אז איזה מכפלה לקבוע (אם אני עדיין יכול לעשות OC)
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אתה לא יכול לשנות מכפלה, רק להעלות FSBוהלוח לא מצטיין בזה (בלשון המעטה)הרבה יותר מ300 כנראה לא תגיע (מהירות מעבד 2100)
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אתה יכול להשתמש במחלק ואז לא תהיה הגבלה מצד הזכרוןאבל בכל מקרה לא תוכל להגיע רחוק, הלוח פשוט לא בשביל OC
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר זה בסדר- חלק מהפשרות שיש בחיים נראה לי שאני אקח את הלוח הזה -לא מצאתי בו שום חסרון משמעותי והוא אידיאלי בשבילי מבחינת המענה שהוא נותן לאנשים קצרים בכסף שרוצים מחשב חדשעוד שאלה (אנ י מקווה שאני לא נודניק)אם המעבד שלי עכשיו הוא 2.4 יהיה לדעתך שינוי במשחקים ? או שלאבכלל אני ארגיש שינוי ?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר נראה לי שאני אקח אותו -מתאים לי לתקציב....אני מקווה שאני אראה שינוי -בכל מקרה תודה רבה על העזרה .. (לגבי האובר עם הזכרונות שלי אני אתייעץ בפורום המתאים..)שידרוג ראשון יהיה כרטיס מסך (עוד חודשיים שלוש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.