פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים הפוך, מלאכים ושדים מתרחש כרונולוגית (וגם נכתב) לפני צופן דה וינצ'י. אפשר לקרוא בסדר הפוך, אבל למה? במחשבה שניה, למה לקרוא בכלל? שני הספרים לא מי יודע מה לדעתי.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר תודה אבל יש לי פה שני תשובות הפוכות..יש מישהו שיודע בטוח?אני יודע שאין ממש קשר בינהם אבל עדיין מדובר על אותו הגיבור.הפוך, מלאכים ושדים מתרחש כרונולוגית (וגם נכתב) לפני צופן דה וינצ'י. אפשר לקרוא בסדר הפוך, אבל למה? במחשבה שניה, למה לקרוא בכלל? שני הספרים לא מי יודע מה לדעתי.כל אחד והטעם שלו אתה יודע... הרבה (מאוד) אנשים אהבו והספר הצליח בצורה מדהימה.ואם הולכת להיות פה תגובת "הארי פוטר" אז כן גם זה הצליח בגדול ובעניי ספרים מדהימים (גם בגיל 23)
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני יודע בטוח. קראתי את שניהם. בדפים הראשונים של צופן דה וינצ'י, לנגדון מתייחס לרגע להתרחשויות במלאכים ושדים. אם אתה לא סומך עלי, קרא כאן (אבל רק את הפיסקה הראשונה, אחריה יש ספויילרים לספר).
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים בעיקרון גם בצופן דה וינצ'י הוא מזכיר כמה פעמים שהוא כמעט מת פעם והפעם ההיא היא בעצם בספר מלאכים ושדים ובעיקרון אני אהבתי יותר את מלאכים ושדים ספר באמת איכותי לפי דעתי.קריאה נעימה.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר בעיקרון גם בצופן דה וינצ'י הוא מזכיר כמה פעמים שהוא כמעט מת פעם והפעם ההיא היא בעצם בספר מלאכים ושדים ובעיקרון אני אהבתי יותר את מלאכים ושדים ספר באמת איכותי לפי דעתי. קריאה נעימה. למה אתה מכניס ספוילרים (גם עם קטנים ביותר) שאתה יודע שלא קראתי את הספר עוד? תודה רבה לכולם
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מלאכים ושדים מגיע לפני צופן דה וינצ'י, אבל דה וינצ'י זכה להצלחה גדולה מאוד לפני מלאכים ושדים.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אין שום בעיה לקרוא אותם באיזה סדר שנוח לךחוץ מהדמות הראשית, אין כמעט שום קשר בניהם, אפילו לא קטןבכל מקרה, אני חייב לציין שמלאכים ושדים כל כך הרבה יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.