עבור לתוכן

התקשרות גשר בין מודם ADSL לראוטר ללא מודם דרך המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

יש לי שאלה מסובכת למדי (לפחות ממה שאמרו לי) ואני אשמח בבקשה או תוכלו לעזור לי לפתור אותה...

אז ככה:

יש לי מודם USB ALE 070 כחול של בזק...יש לי נתב של LINKSYS WIFI ויש לי מחשב כף יד ומחשב נייד שניהם בעלי WIFI.

המטרה הסופית היא שאני אוכל להתחבר מהמחשב הנייד או הכף יד אל האינטרנט דרך המחשב הראשי..

ידוע לי שאני צריך לרכוש נתב עם מודם מובנה או מודם רשת מתאים, אך לצאת מנקודת מבט שאני רוצה ליצור התקשרות גשר בין הנתב לאינטרנט כך שבפועל המחשב הראשי יהיה הנתב...

כלומר,

אני רוצה לחבר את המודם ה USB רגיל שיהיה לי אינטרנט במחשב הראשי. אל המחשב השולחני אני מחבר את הנתב דרך כרטיס רשת שיש לי במחשב...עכשיו רק נשאר לי לחבר את הנתב לאינרנט...כלומר אני צריך ליצור התקשרות גשר בין הנתב למודם דרך המחשב השולחני כי אין מהמודם איך לחבר אותו לנתב.

אני יודע שאפשר פשוט לקנות נתב+מודם וזהו 250 שקל וגמרנו, אבל אני קודם תמיד אוהב ללמוד דברים חדשים, וגם חבל שיהיה לי נתב ומודם זרוקים סתם.

כך שאם תוכלו בבקשה לעזור לי לקשר בין המודם לנתב דרך המחשב השולחני, אני אודה לכם מאוד...

בתןדה מראש.

פורסם

טוב אני לא יודע איך לעשות את מה שביקשת, אבל אתה יכול לנסות ללכת

להחליף את המודם שלך במודם אחר, שיש לו יציאה של כבל רשת ולחבר

אותו לנתב, ואני חושב שזה אמור לעבוד לך ככה

אפילו לא אמור לעלות לך כסף להחליף את המודם, אני חושב

וזה גם יפשט את כל העסק (+האינטרנט שלך בניידים לא יתנתק כל פעם שתעשה ריסטרט במחשב הראשי, ומניסיון, זה מציק)

פורסם
  • מחבר

כן אני מבין וגם אמרתי שהפתרון הכי פשוט הוא לקחת מודם/נתב וזהו.

אבל אני אוהב אתגרים.. :P

תודה בכל מקרה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים