פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים בשעה טובה קניתי את ה6280 ( רציתי את ה N73 אבל לא היה במלאי של אורנג' :( איזה מזל יש לי בלגן ) בכל זאת קניתי את המשכיר הזה עכשיו חיפשתי איך להפעיל את המצלמה הקדמית של המכשיר אבל לא מצאתי מישהו יודע פה איך מפעילים אותה??
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים המצלמה הקדמית נועדה אך ורק לשיחות וידיאו .אני לא חושב שקיימת אפשרות במכשיר להשתמש בה לצילום עצמי .
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר מה זה לעזאזל מה רק לשיחות וידיאו מה זה שווה ככה אךךך נדפקתי במכשיר הזה באמת אין לי מזל אתמול קניתי אותו לא היה במלאי הלכתי היום כי היתה לי בעיה ברמקול נתנו לי מכשיר חדש אז ביקשתי את הN73 כי הביאו היום אבל לא רצו לתת לי :@
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים למה לא חיכת? אני התקשרתי שבוע שעבר, לא היה במלאי ואמרו לי לצלצל היום. צלצלתי ואני צריך לקבל את המכשיר או מחר או בשישי.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אנא שנה את הכותרת של הת'רד, ולא הוא ינעל ממש בקרוב...אגב אני לא מאמין שבגלל כמה ימים לקחת 6280 ולא N73...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אנא שנה את הכותרת של הת'רד, ולא הוא ינעל ממש בקרוב...כי יש הבדל תהומי בין שני המכשירים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.