פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים שלום, מחר יש לי מיונים, מופיע כמסלול אל-אופ(אתם בטח מכירים את החברה) - האידיוט שדיברתי איתו בטלפון אמר שהמבחנים יכללו אופטיקה(דה!) מה שעוד לא למדתי מישהו נבחן ויכול להרגיע אותי, או לחילופין להפחיד אותי? מה יש במבחנים? איך יש לך סיכוי לעמוד בהם? כל מה שאני יודע כרגע זה מכניקה של י"א(למעט מומנטים שלא לימדו) ופסיק מחשמל(אלקטרוסטטיקה) של השנה להתאבד עכשיו?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים הוא סטודנט במדעי המחשב.לא הבנתי לאילו מן מיונים אתה הולך, ולאיפה זה קשור.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים שמע הדרישות הם לא פשוטים באל אופ ....זה לא מכניקה של פסיקה של תיכון אופטיקה זה קורס של שנה שנייה ...נוסחאות...מכניקה (ממונטים) זה שנה ראשונה מכניקה ....זה כולל מתמטיקה (ידע בוקטרים וטרהנספורמציות לינאריות)עם תמקד אוי לאיזה מבחנים מפנים אותך אני ישתדל לעזור לך ..כי נראה לי מאוד מוזר שסטודנט למדעי מחשב צריך לדעת אופטיקה\מכניקה זה לא אלגורתמים ....
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אלה מיונים לצבא רציתי לדעת מה הולך שם זה אמריקאי?(כתוב להביא עט שחור, ולא כתוב כלום על מחשבון) זה קשה?זה קל?מה עושים אם לא למדתי אופטיקה? ולגבי החומר, תסתכל על זה ככה- אני יודע רק את החומר של השנה הראשונה:מעגלית,תנועה באוויר,כבידה,מתקף ותנע, דינמיקה וקימנטיה בכלל(לא חושב ששכחתי משהו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.