עבור לתוכן

מה הסיכוי לחטוף סרטן ריאות מעישון סיגריות?

Featured Replies

פורסם

מצטער האתר שהבאת הוא לא בדיוק אובייקטיבי

אני בטוח שבאתר של מפלגת הפדופילים ההולנדית אתה תמצא מלא "הוכחות" שסקס עם ילדות בנות 12 הוא בריא לחלוטין בשבילהן ושאם הן ישארו בתולות עד גיל 14 הן יחטפו סרטן

איזה כיף להסחף...

תציץ לרגע במקורות עליהם האתר מסתמך. חלקם הגדול הם דו"חות של משרדי הבריאות הממשלתיים בארה"ב ואוסטרליה. או שהכל שקרים וכולם סתם נטפלים למעשנים המסכנים? בהתחשב ברווח העצום שהמדינות האלה עושות מהמסים על סיגריות, נשמע לי קצת טפשי שהם יירו לעצמם ברגל אלא אם יש להם סיבה ממש טובה (כמו לדאוג לבריאות האזרחים שלהם)

• תגובות 105
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה כיף להסחף...

תציץ לרגע במקורות עליהם האתר מסתמך. חלקם הגדול הם דו"חות של משרדי הבריאות הממשלתיים בארה"ב ואוסטרליה. או שהכל שקרים וכולם סתם נטפלים למעשנים המסכנים? בהתחשב ברווח העצום שהמדינות האלה עושות מהמסים על סיגריות, נשמע לי קצת טפשי שהם יירו לעצמם ברגל אלא אם יש להם סיבה ממש טובה (כמו לדאוג לבריאות האזרחים שלהם)

על מה אתה מדבר? 4-5 בלחץ מתוך 35, השאר אלה חוקרים פרטיים מטעם אירגונים ירוקים הזויים למיניהם.

פורסם

מאמר מאותו כתב עת, 5 שנים מאוחר יותר:

http://bmj.bmjjournals.com/cgi/content/full/330/7495/812?maxtoshow=&HITS=10&hits=10&RESULTFORMAT=&fulltext=passive+smoking&andorexactfulltext=and&searchid=1&FIRSTINDEX=0&sortspec=relevance&resourcetype=HWCIT

Results Across the United Kingdom as a whole, passive smoking at work is likely to be responsible for the deaths of more than two employed people per working day (617 deaths per year), including 54 deaths in the hospitality industry each year. Each year passive smoking at home might account for another 2700 deaths in persons aged 20-64 years and 8000 deaths among people aged 65.

Conclusion Exposure at work might contribute up to one fifth of all deaths from passive smoking in the general population aged 20-64 years, and up to half of such deaths among employees of the hospitality industry. Adoption of smoke free policies in all workplaces and reductions in the general prevalence of active smoking would lead to substantial reductions in these avoidable deaths.

ובוא נקווה שאף-אחד חוץ משנינו לא שם לב שהחשבת את בלדד השוחי כמקור מהימן...

פורסם

ברווח העצום שהמדינות האלה עושות מהמסים על סיגריות, נשמע לי קצת טפשי שהם יירו לעצמם ברגל אלא אם יש להם סיבה ממש טובה (כמו לדאוג לבריאות האזרחים שלהם)

עוד נקודה למחשבה זה שהרווח העצום שהם עושים ממסים אפשרי רק בגלל שהציבור הכללי לא אוהב עישון וממש לא מתלונן כשמעלים את המסים על סיגריות והרוב אפילו שמחים

תראה לי עוד מוצר אחד שנמכר בכמויות מספיקות בשביל שהמסים יצטברו לסכום רציני ושיכולים להעלות עליו את המסים כ"כ הרבה פעמים ועדיין לשמור על הציבור שמח

עריכה:

בלדד נראה לי אמין לפחות כמון ASH...

פורסם

אני הפסקתי לעשן לפני שבועיים בדיוק ולא בגלל הפחד לקבל סרטן אלא בגלל הכושר הגופני ההולך ומחמיר ואני בן 29 שמרגיש בן 60.

התקפות ניקוטין ללא הפסקה וקוצר נשימה קבוע...

ההתמכרות היא להרגל ולא מקבל את ההתמכרות לניקוטין כמו שאני לא מקבל את ההתמכרות לקפאין.

ההרגל המגונה הזה שגורם לך ל-"חסר" בחיים זה מה ששובר והעובדה לכך היא שברגע שמפסיקים לעשן מחפשים תחלופה כמו אוכל שגורמת לרצון לרדת ואם זה היה התמכרות שם חלופה אחרת לא הייתה "שוברת את הקריז"

בכל מקרה בין זה לבין שאני יקבל אנשים שאומרים כאן שמגע לחלות בסרטן ראות לאלה שמעשנים כי הם דפוקים זה פשוט גועל נפש!!

מה אשם ילד בין 13 שאין לו ממש שכל בגיל הזה שעם לחץ חברתי תפס סיגרייה ולא הייתה לו משפחה להסביר לו כמה זה גרוע והיום הוא "מכור"?

מי שדפוק פה זה המדינה שלנו שמאשרת מכירת סמים. (אבל זה מגלגל להם מיליארדים אז זה ברור שהם לא יפסיקו, בשביל זה גם אין בדיוק מעקב אחרי חוק מכירה מתחת לגיל 18..)

מי שכן אדם דפוק בעיניי זה אשה בהריון שמעשנת (או שותה או כל מה שיהיה) הורים שמעשנים בקרבת ילדים (שהסכנה הרבה יותר גדולה - אתם יודעים מה גודל הראות אצל ילד בן 0-3-4-5-6-7 שנים??)

במיוחד אשה בהריון שפה היא מסכנת חיים של עובר ולדעתי זה בדיוק כמו הורה שמסכן תינוק לאחר לידה בתעללות של מכות או לא יודע מה! וזה דורש מאסר!

פורסם

[ltr]stop compeering smoking to drinks and fat enriched foods and definitely to cars. most people don't drink more than 2l of alcohol a week, more than 2-3 glasses of soft drinks per day or eat junk food more than 2-3 meals a week and if they do they are just as stupid as smokers. not to mention cars, which actually has a purpose.

and besides even foods that might not be very healthy to us serve a purpose, they are still foods and if moderated are harmless. and they do not affect other people.

smokers do smoke 10+ cigs a day and that's considered below average. cigarettes has no purpose at all (except looking "kewl"), are harmful, because it never stays just 3 a day, and affect others, if not by causing 2nd hand smoking then by just smelling bad.[/ltr]

פורסם

I was about to write a very good post but i'm too busy smoking

עכשיו ברצינות:

בן אדם מעשן דוחף לריאות שלו בכוח את כל העשן הרוב נשאר שם ואז הוא פולט לאויר שהוא נושם את השאר ונושם את זה בממוצע לפחות 200 דקות ביום ולוקח לו עשרות שנים לחטוף סרטן

אתם באמת חושבים שמישהו שמעשן פסיבית בממוצע 5-10 דקות ביום יפתח סרטן כל כך מהר?

נ.ב. בקשר לאישה בהריון אני מסכים לחלוטין וכבר דיברתי עם אשתי על זה שאין סיכוי שהיא תעשן בזמן ההריון (וזה יאלץ גם אותי להפסיק לפחות ל 9 חודשים)

פורסם

אולי מספיק עם זה?

הדיונים האלה חוזרים על עצמם שוב ושוב, מי שבא לו שיעשן, מי שלא לא.

פורסם

אני הפסקתי לעשן לפני שבועיים בדיוק ולא בגלל הפחד לקבל סרטן אלא בגלל הכושר הגופני ההולך ומחמיר ואני בן 29 שמרגיש בן 60.

התקפות ניקוטין ללא הפסקה וקוצר נשימה קבוע...

בהצלחה אחי עשיתה בחוכמה.

מי שכן אדם דפוק בעיניי זה אשה בהריון שמעשנת (או שותה או כל מה שיהיה) הורים שמעשנים בקרבת ילדים (שהסכנה הרבה יותר גדולה - אתם יודעים מה גודל הראות אצל ילד בן 0-3-4-5-6-7 שנים??)

במיוחד אשה בהריון שפה היא מסכנת חיים של עובר ולדעתי זה בדיוק כמו הורה שמסכן תינוק לאחר לידה בתעללות של מכות או לא יודע מה! וזה דורש מאסר!

אתה צודק שאשה בהריון שמעשנת זה דבר נורא אבל אשה כזאת תעשה לילד שלה דברים איומים גם בחייו. עש לא יהיה פיקוח על הורים ורישיונות להיכנס להריון וכדומה נמשיך לראות דברים כאלא אבל זה נושא לדיון אחר.

דרך אגב אני מכיר נאשה שמכורה לסיגיריות אבל מהרגע שהיא ניכנסה להריון ועד הלידה היא לא עישנה סיגריה אחת. היא טוענת שמהשניה שהיא נכנסה להריון לא היה לא שום דחף לעשן סיגריה אבל לאחר הלידה הדחף חזר והיא חזרה לעשן. אני חושב שזה די מדהים.

פורסם

כן גם יש לי חברה שאמא שלהעישנה כשהיא בהריון גם אחותה הגדולה וגם היא אם אסתמה רק שאחת מהן עברה ניתוח לב :errrr: כשנולדה

פורסם

[ltr]an ars that smokes, shocking indeed.

you're missing the big picture. lets say that passive smoking is BS and it hasn't been proven this way or another, it still fucking stinks! how would you like if it someone farted next to you in a closed space? you wouldn't like it, now would you? and farting is not exactly something you control, unlike smoking.[/ltr]

פורסם

נחמד אהבתי ליקרוא את זה

אני לא מעשן סיגריות ונרגילה כבר גם בקושי

ואני גם שונא את אלה שבאים אליך ויש גם את אלה שבאים אליך מקילומטר אוי כמה שאני לא סובל אותם :lol:

פורסם

[ltr]an ars that smokes, shocking indeed.

you're missing the big picture. lets say that passive smoking is BS and it hasn't been proven this way or another, it still fucking stinks! how would you like if it someone farted next to you in a closed space? you wouldn't like it, now would you? and farting is not exactly something you control, unlike smoking.[/ltr]

That I can agree with but...

People complain about smoking in bars it's just ridicolous you go to a bar to drink alcohol which is way more harmful than cigarettes and causes way more damage to people around you than the stench of cigarettes

Of course you can always say you drink alcohol once in a while and smokers smoke all the time but if you only go to a bar once in a while it shouldn't bother you so much

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים