עבור לתוכן

מה יותר טוב ?חיבור קוקסיאלי או חיבור אנלוגי של 3 זוגות כבלים?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 כרטיס ישן(אבל שומעים בו מעולה).....האם כדאי לחבר את את הרמקולים בחיבור קוקסיאלי (לא איכותי RCA)?האם האיכות יותר גבוהה משל אנלוגי 3 זוגות כבלים ?.......

עוד שאלה קטנה- מה זה EAX ומה זה נותן .?(האם זה קידוד או שיטת שידור או סתם אפקט למשחקים וכו'?)

תודה מראש לכל המשיבים :jump:

פורסם

קוקסיאלי ללא ספק. הרבה יותר איכותי.

פורסם

יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 האם כדאי לחבר את הרמקולים שלי (5.1) בחיבור קוקסיאלי או בחיבור אנלוגי 3 זוגות כבלים ?..(מה יותר איכותי)

ועוד שאלה מזה- EAX ?...(קידוד או שיטת שידור או מה זה לא יהיה :silly:)

תודה לכל העונים...... :xyxthumbs:

גם חיבור קומפוזיט הוא חיבור עם כבל קואקסיאלי,וגם חיבור RF הוא עם חיבור קואקסיאלי וגם קומפוננט הוא חיבור עם כבל קואקסיאלי.

לכן,השימוש במושג "קואקסיאלי" להדיוטות הוא החיבור הזה עם הבננה...

תסתכל מה היציאה וכניסה במכנה המשותף הגבוה ביותר ועם זה תחבר.לפי הסדר :

דיגיטלי/אופטי

PCM/SPDIF קואקסיאלי

קומפוננט

פורסם

eax זה תקן סאונד של משחקי מחשב כרגע התקן הכי עדכני זה eax 5 (עד כמה שידוע לי )

כאשר כל תקן תומך בתקנים לאחור

והשאלה האם לחבר דיגיטאלי או אנלוגי ?

זה שאלה- מי מפענח את הסאונד יותר טוב? הרסיבר/מערכת או הכרטיס קול ?

ידוע הוא שכרטיסים חצי מקצועי ומעלה עדיף לחבר אנלוגי

פורסם

אבל למה פעמיים?

השרשורים אוחדו.

דאבל פוסטינג אסור.

קרא בבקשה את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה לא שלח....טעות שלי סליחה.... :nixweiss:....

ואצלי אני חושב שעדיף לחבר אנלוגית כי הקידוד של הכרטיס קול יותר טוב .........כי אפשר לקבל בכרטיס בPOWERDVD) DOLBY DIGITAL2) וגם NEO6 משהו כזה.....אז נראה לי שעדיף אנלוגית.......ואני לא ממש יודע איפה לחבר את החיבור הקוקסיאלי בכרטיס זה אמור להיות רק שני חוטים...אני יודע שאני צריך לחבר אותו איפה שהSPDIF וראיתי בכרטיס שיש חיבור CD_SPDIF (אולי זה כניסה של קוקסיאלי מDVD או משהו כזה).........ויש עוד איזה שני חיבורים עם הרבה פינים .....(חוץ מהCD_IN וכל אלו.)....ויש עוד חיבור TADאו משהו כזה שאין לי מושג מזה.......

פורסם

למשחקים עדיף אנלוגי כדי לקבל סראוונד ... כל השאר דיגיטלי

פורסם

אם אני זוכר נכון לכרטיס הזה אין יציאה דיגיטאלית גם ככה, יש לו פשוט 3 יציאות PL, אם תיקח כבל PL ותמיר אותו בדרך לRCA זה לא ממש משנה את האיכות, אולי רק גורע ממנה.

יש סיכוי קלוש שלכרטיס יש יציאת מיני קואקס דיגיטאלית אבל זה עוזר לך רק עם יש לך רסיבר שתומך במיני קואקס... (יציאה שנראת כמו PL)

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התשובות עכשיו זה יותר ברור :smile1:....רק אם אפשר לדעת מזה חיבור PL?....זה חיבור כמו של אוזניות?

פורסם

MiniPl זה חיבור של אוזניות

וPL רגיל זה חיבור של גיטרות למגברים ..

פורסם
  • מחבר

סבבה....תודה על כל העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים