פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים שלום!האם למכשיר V3 ברשת פלאפון יש אפשרות לקבל EMAILים ולענות עליהם?תודה!
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים ציטוט מאתר פלאפון:"אפליקציית EMAIL וספר טלפונים קולי מובנות במכשיר."http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=2080&catID=164&tmpltId=27&fId=128
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר כן זה ראיתי, אבל במוקד אמרו בהתחלה שאין.עכשיו הם שינו את דעתם (והחליטו שיש), אז תודה בכל מקרה.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים המורה שלי ללשון אומרת שצריך לרשום עם ה את שניהם. אבל זה רק בגלל שמודר נגרר לזה...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר דווקא שלי אמרה שעם א'...טבו אני אברר אצל מקורות מוסמכים יותר ואדווח...בכל מקרה, למישהו יש ניסיון עם שירות הEMAIL בV3 של פלאפון?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אהבתי את הרעיון שלך..(דוגמא=דוגמאות) עכשיו לעניינו! פשוט תשאל את התמיכה של פלאפון... אם אתה רוצה תנסה לשלוח לי לאימייל אני יגיד לך אם זה התקבל!
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים דווקא שלי אמרה שעם א'...טבו אני אברר אצל מקורות מוסמכים יותר ואדווח...לפי אבן שושן, המילה נכתבת ב-ה'. אבל (תמיד יש את האבל המעצבן הזה, לא?), מקור המילה הוא בארמית, ובארמית כותבים סדרא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.