פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אני מחובר ל ADSL עם ה B-FOCUS ROUTER 312+שיש לו רק יציאה למחשב אחדעד היום ההיתי מתחבר עם החיגן הרגיל ,עכשיו נכנסתי להגדרות שלוושיניתי אותו לרואטר והכל עובד כמו שצריך.אבל הרעיון הוא לחבר עוד מחשב אחד ברשת,אז פיתרון אחד הוא לקנותHUB ולחבר את שני המחשבים ל HUB ואז למודם.הבעיה היא ש HUBרכיב 'טיפש' ויכול להיות סתם עומסולכן הרעיון השני הוא לקנות SWICH ,רק שפה זה מסבך קצת את העינייןכי ל SWICH יש כתובת משלו וזה עוד רכיב עם הגדרות משלוונראה לי שצריך לכבות את DHCP ברואטר ולתת כתובות סטטיות כדי שזה יעבודוזה ניראה לי קצת כאב ראשאז מה כדאי לי לעשות?ודבר נוסף איזה כבלים אני צריך בין ה HUB/SWICH למחשבים וביןה HUB/SWICH ל ראוטר?ד.א אם משהו יכול לתת לי לינק לרשימה של פורטים נפוצים אני אשמח.---עריכה---מצאתי את ה SWICH הבא http://www.edimax.com.tw/html/english/products/ES-31xxP.htmב KSP והוא ניראה מספיק פשוט.זה לא איזה SWICH מסובך עם הגדרות וכו ניראה לי שמחברים אותווהוא עובד ,זה יהיה מספיק טוב? הוא ניראה לי די מוזר ,כל ה MANUAL שלהם מורכב מדף אחד ויש שם תמונות של הפורטיםוכולם ניראים אותו דבר ועד כמה שאני יודע תמיד צריך להיות פורט מיוחד שנקרא משהו בסגנון UPLINK שאמור להיתחברלנתב/רשת חיצונית וכו
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים SWITCH לא צריך לקבל IP משלו. פשוט תחבר אותו לנתב, תחבר את המחשבים אליו והכל יעבוד כרגיל (הבנתי שכרגע מוגדר לך DHCP). תגדיר את המחשבים לקבל IP אוטומטי והכל יהיה בסדר.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר תודה על התשובה,אבל בנתיים כבר הבנתי מי נגד מיפשוט כשאני עבדתי עם SWITCH'ים (כבר די מזמן) אלה לא היו הביתים הפשוטים שמוכרים היוםאלא היה להם כתובת IP והיה צריך לקנפג בדיוק כמו שאתה מקנפג נתבואני הנחתי (הנחה שגוייה) ש SWITCH ביתי הוא אותו דברעוד הסבירו לי שהיום מוכרים SWITCH'ים עם תמיכה ב auto mdi/xשמאפשר להם לעבוד עם כבל מוצלב או ישר ושזה לא משנה לואשמח אם תוכל לאשר לי את זהבנוסף ההיתי רוצה לדעת (כי אני ממש כבר לא זוכר) מתי משתמשים בישר ובמוצלב בלי שום קשר ל auto mdi/x
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לגבי דגמים ספציפיים שתומכים AUTO MDI/X, תבדוק לגבי הדגם. בעיקרון הרבה באים ככה היום, אבל אל תניח שכולם.משתמשים במוצלב כדי לחבר מחשב למחשב (ICS) וגם שעושים ICS דרך האב, מחברים את הHUB למחשב הראשי עם מוצלב ואת כל המחשבים האחרים מתחברים להאב עם ישר.למה שיהיו לו בעיות עם שיתוף קבצים? אם מגדירים כמו שצריך, אז לא אמורות להיות בעיות.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר רק שתדע שיהיו לך מלא בעיות עם החמור D++ביטורנטשטויות,2 דקות אחרי שהפכתי את זה לראוטר נכסתי להגדרות של הפורטים ופתחתי אותם בנתיים ה EMULE על HIGHומוריד לי ב במהירות 150 ,אפשר גם לבטל את הפיירול לגמרי אבל חבל הוא הרבה יותר חזק מכל תוכנת פירוול אחרתותן לי לראות עם הבנתי ב- AUTO MDI/X זה לא משנהאבל אם זה לא תומך AUTO MDI/X אז בין הראוטר לSWITCH ישרובין המחשבים ל SWITCH גם כן ישרד.אאני רוצה לקנות את זה http://www.edimax.com.tw/html/english/products/ES-31xxP.htmכתוב שהוא תומך AUTO MDI/X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.